Ücretsiz Kedi Verenler

yavru kediciklere yuva

[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

sevgililer günü doğan yavruları kendileri beslenmeye başlar başlamaz bir ya da bir buçuk aylıkken vermeyi düşünüyorum ücret talep etmiyorum ankarada oturuyorum şehir dışınada verebilirim cevap bekliyorum

sevgili pofuduq iletişime geçebiliriz

yavrular uyurken sarılmışlarumarım düzgün çıkmıştır yavruların resimleri

Merhaba, Ben de Ankara`da oturuyorum ve uysal bir dişi yavru arıyorum. Yavruları görmem mümkün mü acaba?

merhabalar... ben köyde yaşıyorum 3 ünüde alabilirim.. ben bu şekilde söylediğim zaman vermek istemiyorlar. ama allahın bildiği kuldan saklanmaz.. 2 kedim daha var ve köpeklerim burda gayet iyi geçiniyorlar. benim isteğim sadece kedinin burda kendi görevini yapması efendim.. saygılar savaş 🔒 Üyelere Özel

Merhaba, Ben de Ankara`da oturuyorum ve uysal, dişi yavru arıyorum. Yavruları görmem mümkün müdür?

sevgiler savaş ikisine sahip bulamadım biri içinde anlaşmıştık ama oda sürüncemede arkadaş birini alırsa sana ikisini almazsa da üçünü verebilirim benim kontörüm yok bana msn adresini verebilir misin görüşmek isterim

merhaba aslında yavruların hepsine yuva buldum sayılır ama bir tanesi kesin deil ayın 8 inden sonra belli olacak onun için sizinle irtibata geçebilirim o anlaştığımız arkadaş alamazsa size verebilirim 🔒 Üyelere Özel resimleri bu adreste bulabilirsiniz

yavruların hepsi yuvalandı

Yanıtlamak için giriş yapın