Ücretsiz Kedi Verenler

yavru kediciklere yuva

[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

sevgililer günü doğan yavruları kendileri beslenmeye başlar başlamaz bir ya da bir buçuk aylıkken vermeyi düşünüyorum ücret talep etmiyorum ankarada oturuyorum şehir dışınada verebilirim cevap bekliyorum

bende anakarada oturuyorum alabilirim 2 tane vermediyseniz iyi bakıcağımdan emin olabilirsiniz

MERHABA, KEDİLERİNİZİN RESMİ VAR MIDIR GÖREBİLECEĞİMİZ,SANIRIM VERDİĞİNİZ LİNK RESİMLERİNİ İÇERİYOR ANCAK BU LİNKİ AÇAMIYORUM.ESENLİKLER...

nerde oldugunuzu yazarsanız yardımcı olabilirim..

A.Ayrancıda oturuyorum.

🔒 Üyelere Özel arkadaşlar resimlerini şu adreste görebilirsiniz kopyalayın ve adres çubuğuna yapıştırın ankarada oturuyorum şehir dışından almak isteyenler kendileri gelip alabilirler bir veya bir buçuk ay sonra vereceğim sevgili pofuduq iki tane yavruya nasıl bakacaksınız ve psijane umarım buradan resimlere ulaşabilirsiniz çağdaş ankarada oturuyorum

merhabalar bir tane yavruma sahip bulamadım pofuduq ve psijane sizden birinize vermek istiyorum cevabınızı bekliyorum

Yavru erkek kedi arıyorum uzun zamandır erkekse kediniz alabilirim ben .

diğer yavrunuza bir sahip bulabildinizmi bulamadıysanız ben almak istiyorum

sevgili nagehan kedime hala sahip bulamadım erkek yavrumuz yok ne yazıkki anneleri 3 ünüde kız doğurdu almak istiyorsan iletişime geçelim sevgiler

Yanıtlamak için giriş yapın