Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Yeni dizayn ettiğim kaplumbağa akvaryumu - 3.sayfa

Herkese merhabalar  kırmızı yanak su kaplumbağaları için yaptığım yeni akvaryumu ve 2 farklı dizaynı sizle paylaşmak istedim şu anda vaktim olmadığı sadece için videyoları ekliyebiliyorum yakında fiyatlar kullanılan malzeme ve benzeri hakkında detaylı bilgiyi ekliyeceğim ........  

1.Dizayn için video linki....................... http://s77.photobucket.com/albums/j73/B_HACIOGLU/?action=view¤t=1dizayn.flv

2.Dizayn için video linki....................... http://s77.photobucket.com/albums/j73/B_HACIOGLU/?action=view¤t=2dizayn.flv

Umarım hoşunuza gider.................

img

bahadır_hacıoglu

18 yıl 10 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Pınar hanım ve huleyn su mercimeği hakkında verdiğiniz bilgiden dolayı teşekkürler. Huleyn dediğiniz gibi biyolojik filitrasyon sağlıyorsa görüntünün hiç bir önemi yok benim için hemen akvaryuma koyayım.(zaten ben doğal görünümün hastasıyım akvaryum bataklık gibi gözükse daha çok hoşuma gider. :) )

img

bahadır_hacıoglu

ÖZEL MESAJ

Huleyn, keşke su mercimeği aradığından haberim olsaydı, bir süre önce tasviye ettim benim bataklığı, tüh. Ama yaza doğru yeniden kurmak istiyorum, hem de bu sefer bol bol gerçek güneş gören bir balkona :) İstediğim gibi giderse işler bir sürü çoğalırlar, sana da gönderirim, haberleşiriz olur mu.

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2. dizayn çok hoşmuş BAHADIR_HACIOGLU. Elinize sağlık.. Ayrıca bir kaç sorum olacaktı bu kütükler mango kökümüdür ? Bunun kaplumbağaya zararı var mıdır ? Akvaryumdaki suyu sertleştirdiğini biliyorum. Birde istanbuldayım yeni kuracağım kaplumbağa akvaryumum için kuru alan platformu yada onun adı neyse ondan almak istiyorum.. Akvaryuma yapışan türlerini gördüm ama ne internette nede petshoplarda bulamadım.. Bütün aksesuarları aldıktan sonra kaplumbağa arayışına gireceğim. Dış filtre, ısıtıcı, ısıtıcı stop lamba ve serra karides aldım... Kuru alan ve bir kaç vitamin yem vs daha aldıktan sonra kaplumbağalarımın yeni yerinin fotoğraflarınıda ekleyeceğim :)

img

mcojalvo

21 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba mcojalvo evet gördüğün kütükler mango kökü doğal olduklarından dolayı kuru bölge için mango kökü tercih ediyorum. Bu arada yanlış bilmiyorsam yanlışta olabilir tabi ama mango kökü suyu yumuşattıyor diye biliyorum. Bu arada o dizaynlardaki iki hatayı hatırlatayım kum ve plastik bitki ben ikisinide kaldırdım ve zemini taşlarla döşedim. Birde kalsiyum salınımı yapan kayalardan aldım. Size kolay gelsin. Merakla dizaynınızı bekliyorum.........

img

bahadır_hacıoglu

ÖZEL MESAJ

Tekrar herkese merhaba Akvaryumun su mercimekleri konulmuş son hali. Kum çıkartıldı yerine taşlar ve kalsiyum  salınımı yapan kayalardan konuldu. Plastik bitkiler çıkartıldı. Bu arada video yu çekerken ısıtma lambası kaymış farkındaym düzelttim. Kamera gene acemi işi oldu cep telefonu ile bu kadar oluyo kusura bakmayın artık  :)  ........................... 

video link.....  http://s77.photobucket.com/albums/j73/B_HACIOGLU/?action=view¤t=20-02-09_0127.flv

img

bahadır_hacıoglu

ÖZEL MESAJ