Ücretsiz Kedi Verenler

ücretsiz yavru ankara kedisiiiiii beyaz:)) İstanbul
anne ve babası bizde olan safkan ankara kedisi.. 1 dişi yavrumuz kaldı bize alışmadan acil yuva arıyoruz. Tuvalet alışkanlığı var. Kuru mama, piav, makarna, yumurta yiyor, yemek konusunda rahat olabileceğiniz bi pisicik.. Oyuncu, sevgi dolu bebek yuva arıyor :)

MERHABA BİZ BODRUM TURGUTREİS`DE YAŞAMAKTA OLAN BİR AİLEYİZ.EVİMİZDE BESLEMEK İÇİN BİNİK BİR DOST ALMAYA KARAR VERDİK.KIZIMIZDA BU KONUDA ÇOK İSTEKLİ UMARIZ UFAKLIĞI VERMEMİŞSİNİZDİR.TABİİ BTURGUTREİSE MİNİĞİ GÖNC-DERMEK SORUN TEŞKİL EDERMİ BİLEMİYORUM.İNŞALLAH BEBEĞİNİZİ BİZE VERMEYE KARAR VERİRSİNİZ.SEVGİLERİMİZLE NOT :BİZE MSN VE EMAIL OLARAK 🔒 Üyelere Özel YOLU İLE ULAŞABİLİRSİNİZ

şehir neresi bilgilendirirseniz ilgilenebilirim

suka bak sihem ben 🔒 Üyelere Özel bana 24 saat ulasabilirsn bekliyorum babam veteriner hekim dedim gibi istanbulda oturuyorum besiktesa kedini almaya bizzat kendim gelirim bende haznedarda oturuyorum cevabını iletrsen sevinirim

merhaba ben istanbul çekmeköyden size ulaşıyorum ve uzun zamandır bir evcil sahibi olmak istiyorum size şunu söyleyebilirim bugüne kadar her türlü hayvan besledim evimde bi haftalığına da arkadasımın kedisine bakmıştım ve çok hoşuma gitmişti gerçekten eğer sizin için de uygunsa kedinize evimi açmak istiyorum işi olan 23 yaşında bi bayanım olumlu yanıtlanırınızı bekliyorum

Şehir, fotoğraf??

kedinizi talibiz ama erzincana gonderebılır mısınız

Şuka Bir tanesine TaLibim...istanbuL avcılarda oturuyorum ne zaman görmek isterseniz gösterebilirim. numaram 🔒 Üyelere Özel Demircan. 🔒 Üyelere Özel Cevabınızı BekLiyorum.

Kediyi geLip alabilirim. acil haberinizi bekLiyorum...

hala duruyorsa mail atabilirsin. 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın