Ücretsiz Kedi Verenler

ücretsiz yavru ankara kedisiiiiii beyaz:)) İstanbul
anne ve babası bizde olan safkan ankara kedisi.. 1 dişi yavrumuz kaldı bize alışmadan acil yuva arıyoruz. Tuvalet alışkanlığı var. Kuru mama, piav, makarna, yumurta yiyor, yemek konusunda rahat olabileceğiniz bi pisicik.. Oyuncu, sevgi dolu bebek yuva arıyor :)

merhaba ilanınızla ilgileniyorum. irtibat mailim : 🔒 Üyelere Özel gorusmek uzere iyi aksamlar dilerim

merhabalar! maalesef İstanbul dışındayım. Eğer Konya`ya gönderme imkanınız varsa o sevimli kediciğe yuvamı açmak isterim. Size ona ailenin bi ferdi gibi ve ömür boyu çok ii bakılacağına garanti verebilirim. Ben ve ailem hayvanları çok seviyoruz. Eğer bi cevap gönderirseniz memnun olurum. İyi günler dilerim...

mail adresim 🔒 Üyelere Özel bana burdan ulaşabilirsiniz daha detaylı konuşuruz...

foto eklicem ama bi türlü yapamıyorumm :((

Fotosunu buraya eklemeniz şart değil mail adresime gönderebilirsiniz dediğim gibi kedinizle ilgileniyorum uçakla gönderebilirseniz ciddi olarak sahiplenmeyi düşünüyorum. Cevabınızı bekliyorum...

Merhaba ben de bir ankara kedisi almak istiyordum. İlgilenirseniz çok sevinirim. Eğer hala birini bulamadıysanız ben kedinizi alabilirim. Şimdiden teşekkürler. MSN: 🔒 Üyelere Özel

Merhaba; Eger hala vermeseydiniz ben nerde olursa olsun alırım sizden. ÇOK HAYVANSEVER BİR AİLEYİZ DAHA ÖNCE DE BESLEDİK E-MAİL ADRESİM:🔒 Üyelere Özel p.s. Anneme doğum günü hediyesi olarak alıcam kendisi yalnız yaşıyor ona arkadaş olsun istiyorum.

MERHABA BİZ BODRUM TURGUTREİS`DE YAŞAMAKTA OLAN BİR AİLEYİZ.EVİMİZDE BESLEMEK İÇİN BİNİK BİR DOST ALMAYA KARAR VERDİK.KIZIMIZDA BU KONUDA ÇOK İSTEKLİ UMARIZ UFAKLIĞI VERMEMİŞSİNİZDİR.TABİİ BTURGUTREİSE MİNİĞİ GÖNC-DERMEK SORUN TEŞKİL EDERMİ BİLEMİYORUM.İNŞALLAH BEBEĞİNİZİ BİZE VERMEYE KARAR VERİRSİNİZ.SEVGİLERİMİZLE

MERHABA BİZ BODRUM TURGUTREİS`DE YAŞAMAKTA OLAN BİR AİLEYİZ.EVİMİZDE BESLEMEK İÇİN BİNİK BİR DOST ALMAYA KARAR VERDİK.KIZIMIZDA BU KONUDA ÇOK İSTEKLİ UMARIZ UFAKLIĞI VERMEMİŞSİNİZDİR.TABİİ BTURGUTREİSE MİNİĞİ GÖNC-DERMEK SORUN TEŞKİL EDERMİ BİLEMİYORUM.İNŞALLAH BEBEĞİNİZİ BİZE VERMEYE KARAR VERİRSİNİZ.SEVGİLERİMİZLE NOT :BİZE MSN VE EMAIL OLARAK 🔒 Üyelere Özel YOLU İLE ULAŞABİLİRSİNİZ.

Yanıtlamak için giriş yapın