slm bir arkadaşımda bir muhabet kuşu var.bu kuşun yanına bir dişi koyduk sitrese girdi tüyleri dökülmeye başladı ama cana yakın ve el gelen bir kuş karnıda nerdeyse tüyü kalmadı bu sorunla ilgili bilginiz varsa buraya yazın fakat ben bakr iyleştiririm derseniz verebiliriz. vijdan sahibi insanlara sölüyorum ben iyleştirim deyipte
sonra bıkarsanız lütfen bu vereceğim numarayı aramasınlar 02125086555 ev not bu kuşla ilgili resimler son eklene kuş resimleride görebilirsiniz saygılar trj
istanbul esenlerde tel numarasıdan beli arkadaşlar tşkürler
Ben alabilirim kuşu Ben istanbul güngörende oturuyorum mümkünse kuşu alıp bakabilirim...
slm kuşunuza talibim eğer duruyorsa ankara mamakta oturuyorum kendimi kuşlara adamış bi insan olarak onu iyileştirebilirim hatta veteriner kontrolu altına alırım ve sonuna kadarda kendim bakarım eğer düşünürseniz
TEL: 🔒 Üyelere Özel
MSN : 🔒 Üyelere Özel
Merhaba Arkadaşım BAğcılarDa Oturuyorum Kuşunun REsimlerini görebilirmiyim.Eğer O kadar kötüyse ücretsiz diye kuşa zarar vermek istemem. ama kuşuna iyi bakabilirim
Msn=🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel adresine hepinizi bekleriz...
ya bu kuş hala duruyomu. komşumuzun bi oğlu var bi süre önce annesini kaybetti bi kaç gün öncede kuşunu. ona hediye etmek için yeni bi kuş arıyorummm
merhaba kardeş durumun kötü kuşla ilgili çok kişi yazmış sen en iyisi bir bakıcıya bırak herkes 20tl kuşun bedavaya getirme peşinde sanırım bende bakıcıyım şimdi elimde bir tane var istersne ben bakarım gerekirse parasıylada alırım yakınska görüşelim 🔒 Üyelere Özel telim
ist çapada oturuyorum daha önceden çok kuş baktım istersen alab,lirim (🔒 Üyelere Özel) msn im