arkşlar yavrular çıkmaya başladı 3 tane çıktı inşallah diger 5 yumurtada saglıklı çıkar onlara hazır mamamı alim yoksa kendimmi yapim kendim nasıl yapabilirm yardım edebilirmisniz
Doğru Genelde ilk kuluçka boş olur sen görmezsin çiftleştigini genelde sabah erken saatlerinde çiftleşirler ama kardeş kuşların birbirleri ile eş tutmayı pek tavsiye etmiyorum...
bnimde kuşumun ilk yumurtaları boş çıkmıştıı ilk yumurtlar boş olabilir dogru ama kuşlarından bitanrsi kısırda olabilir ihtimali çoq düşük olsada
merhaba arkadaşlar,
1 buçuk hafta önce bi çift kuş aldım bir yumurtası vardı ama yuvayı değiştirince dişi o yumurtayı kırdı sonrasında bi yumurta daha yaptı uzun bi yolculuk geçirdik mersinden antalyaya o nedenle yumurta bu seferde kırıldı şimdik 2 yumurta daha yaptı dişi kuşlara bakarmı ve bu yumurtalardan yavru olurmu? acil cvp bekliyorummmmm tşk
üstüne oturuyor ve yumurtalat döllenmiş ise yavru olur ama bidaha yerini deiştirme bnce
cvp için tşk evet dişi hiç yuvadan çıkmıyorhep üzerine yatıyor ve şu anda tam 4 yumurtamız var :)) 9 gün kaldı çıkmasına olursa tabi:(hiç bakmıyorum yuvaya sadece arada bi 3 4 günde bir.
dişi yuvada olmadımı
yumurtdan yavrular inşallah saglıklı bir şekilde çıkar bnimde 6 yavru çıktı digeride yarın çıkacak inşallah benim kuşum rahatsız olmuyor istedigim zaman bakyorumm ama her kuş öle deil bakarken dikattlei ol bol şanslar
arkadaşlar yanış isem uyarın kuşlarımız için herşeyimizi yapıyoruz sağlıklı beslensinler büyüsünler ama bişiy olmasın artık onlar bizim ailemizden biri gibi böyle düşünmeyen olabilir ama benim düşüncem bu