Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

ANKARA TAVŞANI ARIYORUM - 2.sayfa

Satılık yavru, genç ankara tavşanı arıyorum ilgililerin (0539 256 4980) ([email protected]) fiyat ve yer konusunda bilgi vermeleri.

img

tayfunsungu

16 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

20 tl ye ankara tavşanı satıyorsan istanbula getir 40-50 tane hepsini hemen satarsın.ben 10 tane alırım. ankara tavşanı sende bol olabilir,ama türkiye genelinde neredeyse soyu tükendi. ne yazıkki orjinal ankara tavşanı bizde tükendi ama gavurlarda sürüyle renk renk,cins cins var.bunun yününü iş edin yüzlerce çiftlik ekonomik nedenlerle kapandı,tavşanlar kesildi.süs diye de beslemek çok zor. tüylerini taramak falan. pet olarak da gitmiyor. benim bulabildiğim bir üretici tanesine 100 dolar istedi.ki ondada fazla yok.

img

sultan2011

16 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sultan arkadaşımız çok doğru soyluyor bazı kişilerde bilip bilmeden yorum yapmıyormu çıldırmamak elde değil insan bi araştırır soruşturur adamın elinde bir tane desen angora yok ama bende 50 tane var diyo allah ıslah etsin.....

img

afatsum2

16 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben msj yazdımda gecmemiş nese siktir et.. sıızn gıbı gerizekalıalr varken burda ilan verilmezz salk yha bi bok biliyosanız varya ınsna dilim normalda fıyat oyle ama benim verdıgım fıyat bu tavsnalarıda gormeden fazla ötmee... fazla öten horozu.....analdın senn

benım yazdıgım yorum gecmemiş okumanı coq isterdim [email protected] ekle söliyemm ne oldugunu

arkadaşlar aslında araya girmek istemiyordum ama şunu söylemek istiyorum abdullah74 nickli arkadaştan ben 2 tane tavşan aldım ve bunlar angora tavşanı polemik olsun istemiyorum ama bilmeden insanlara suçlamayın arkadaş gerçek satıcıdır çok güzel tavşanları var isteyene tavsiye ederim mutlaka alsın

img

divrittin

16 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hocam ben bir ay önce abdullah arkadasımızla msn de konusmuştum bana dediki 7 tane tavsan aldım bunları nasıl ve nerede yavrulatabilirim bana da fotolarını yolladı hepsi normal tavsandı. daha sonra angora almışsa bilemem ama bu kadar kısa sürede bu angoralar nasıl çoğalıp 50 adet oldular. birde 30 tl ye angora olurmu hakiki angoranın tanesi 80 tl dem başlıyor. bence siz beslediğiniz tavşanları angora sanıyorsunuz.

img

afatsum2

ÖZEL MESAJ

benım yazdıgım yorum gecmemiş üstelik uyelıkte silinmiş [email protected] sen ekle ben söliyimm aldımki olmus dimi... aklın o kadrına yetiyo ıste senınn.. ben tavsanları alalı 3 ay oldu hangi bir aydan bahsediyosun ustelık nerde dogurtabılırım demedim uydurma 2 sene oncede bakmıstımm ... yanı bos bos konusmaa.. bunu soluom sadece gell

img

abdullah67

16 yıl 5 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yha bir ay yalan... sonra nerde nasıl ve yavrulatabılırım dedıgımde yalan.. tek dogru o zmn 7 tavsan almıstımm .... bu kadr yalana gerek yokk ...

img

abdullah67

ÖZEL MESAJ

sultan saoll ... benım nette ilanımı gordunuzmu benım nette satıp afatsum gıbı boş kişilerin yorumları sıkıyoo benı onun ııcn ıstanbula gıtmedende satarım ben benım ıcın sorun olmaz parasıda umruma dııl buna ticaret derler... mıllet 100e satıyo dıe ben nıe daha uzuca satıp daha cok para kazanmıyım solesenıze herkez bısey yaptım sanıyo baska hıc bısey dııll...

img

abdullah67

ÖZEL MESAJ

seni msn ye sadece gülmek için eklerim ben çünki çok komiksin hadi işine bak keşke elindekiler angora tavşanı olsada geliştirip yaysan. okadar iddalısın kendi angora tavsanlarının bir resmini koyarmısın

img

afatsum2

ÖZEL MESAJ