Satılık yavru, genç ankara tavşanı arıyorum ilgililerin (🔒 Üyelere Özel) (🔒 Üyelere Özel) fiyat ve yer konusunda bilgi vermeleri.
benım yazdıgım yorum gecmemiş üstelik uyelıkte silinmiş 🔒 Üyelere Özel sen ekle ben söliyimm aldımki olmus dimi... aklın o kadrına yetiyo ıste senınn.. ben tavsanları alalı 3 ay oldu hangi bir aydan bahsediyosun ustelık nerde dogurtabılırım demedim uydurma 2 sene oncede bakmıstımm ... yanı bos bos konusmaa.. bunu soluom sadece gell
yha bir ay yalan... sonra nerde nasıl ve yavrulatabılırım dedıgımde yalan.. tek dogru o zmn 7 tavsan almıstımm .... bu kadr yalana gerek yokk ...
sultan saoll ... benım nette ilanımı gordunuzmu benım nette satıp afatsum gıbı boş kişilerin yorumları sıkıyoo benı onun ııcn ıstanbula gıtmedende satarım ben benım ıcın sorun olmaz parasıda umruma dııl buna ticaret derler... mıllet 100e satıyo dıe ben nıe daha uzuca satıp daha cok para kazanmıyım solesenıze herkez bısey yaptım sanıyo baska hıc bısey dııll...
seni msn ye sadece gülmek için eklerim ben çünki çok komiksin hadi işine bak keşke elindekiler angora tavşanı olsada geliştirip yaysan. okadar iddalısın kendi angora tavsanlarının bir resmini koyarmısın
komk olan bellı olum herkez ne mal oldugunu bilo sneın ekle msn gosterıyımm
inan bak ben gülmekten ölüyom sneın gbi işi bilmezler oldukca yada cok biliyom sananlar varken
ya sen ne terbiyesiz adamsın neden çirkefe yatıyosun ben sana hakaret içerikli birsey yazdımmı senin yazdıkların seviyeni gösteriyo zaten. hala idda ediyorum sende angora tavşanı yok düzanbazın tekisin varsa bi foto koysana hadi hodrimeydan