Diğer Evcil Forumları > Tavşan
ANKARA TAVŞANI ARIYORUM
Satılık yavru, genç ankara tavşanı arıyorum ilgililerin (0539 256 4980) ([email protected]) fiyat ve yer konusunda bilgi vermeleri.
ankara dedıgın tavsan kırmızı gözlu tülümü hocam
abdullah74 `e yanıt: herhalde henüz bende bilmiyorum henüz beslemedim temin edebilirsem beslemek istiyorum ancak bende şu an YENİZELANDA cinsi tavşan var beslemekteyim ilginize teşekkür.
kırmızı gözlu yün içince cinsi angoradır angora bende var..yün içinse
abdullah 74 cevap: Ankara = angora herikiside aynı biri türkçe diğeri tarihsel ismi değişen bir şey yok.sen nasıl istersen öyle olsun. Angora tavşanı bende var diyorsun fiyatların nedir? nerde oturuyorsun? nasıl yollayabilirsin? Açıklarsan memnun olurum.Saygılar.
fiyat 30tl zongldkdayım tek care otobusle
hala arıyorum. tüm arkadaşlara duyurulur. ANKARA : ANGORA TAVŞANI arıyorum. lütfen olanlar satanlar vede satmam ama hediye veririm diyenler lütfen cevap verin. Saygılar.
merhaba tayfun bey abdullah arkadaşımız angoralar için 30 tl demiş eğer hahiki angoraysa fiyat harika kaçırmayın. ama benim bildiğim kadarıyla tanesi 80-150 tl arasında değişmekte. bir tanıdığımda var isterseniz sizin için satıp satmadığını öğrenebilirim ben gaziantepdeyım.... saygılar
afatsum senın elınde kac tane angora varda konusuon:D elınde 40 50 tane angora olsa bunun dısında bir sürü hayvan napcan... bakabılıcekmısnn bos eleştiri yapma lutfenn ben onların 20den versem bıle zararım olmass...
abdullah: senin tavsanlarını alalı daha iki ay olmadan nasıl 40-50 tane yavru alabildin anlamış değilim. bence boş konusan biri varsa oda sensin sen angora tavsanı bile görmemişsindir. bu cinsi besleyen arkadaslara sorarsan o tavsanların ne kadar olduklarını öğrenirsin