Tavşan

ANKARA TAVŞANI ARIYORUM
Satılık yavru, genç ankara tavşanı arıyorum ilgililerin (🔒 Üyelere Özel) (🔒 Üyelere Özel) fiyat ve yer konusunda bilgi vermeleri.

abdullah74 `e yanıt: herhalde henüz bende bilmiyorum henüz beslemedim temin edebilirsem beslemek istiyorum ancak bende şu an YENİZELANDA cinsi tavşan var beslemekteyim ilginize teşekkür.

abdullah 74 cevap: Ankara = angora herikiside aynı biri türkçe diğeri tarihsel ismi değişen bir şey yok.sen nasıl istersen öyle olsun. Angora tavşanı bende var diyorsun fiyatların nedir? nerde oturuyorsun? nasıl yollayabilirsin? Açıklarsan memnun olurum.Saygılar.

hala arıyorum. tüm arkadaşlara duyurulur. ANKARA : ANGORA TAVŞANI arıyorum. lütfen olanlar satanlar vede satmam ama hediye veririm diyenler lütfen cevap verin. Saygılar.

merhaba tayfun bey abdullah arkadaşımız angoralar için 30 tl demiş eğer hahiki angoraysa fiyat harika kaçırmayın. ama benim bildiğim kadarıyla tanesi 80-150 tl arasında değişmekte. bir tanıdığımda var isterseniz sizin için satıp satmadığını öğrenebilirim ben gaziantepdeyım.... saygılar

abdullah: senin tavsanlarını alalı daha iki ay olmadan nasıl 40-50 tane yavru alabildin anlamış değilim. bence boş konusan biri varsa oda sensin sen angora tavsanı bile görmemişsindir. bu cinsi besleyen arkadaslara sorarsan o tavsanların ne kadar olduklarını öğrenirsin

20 tl ye ankara tavşanı satıyorsan istanbula getir 40-50 tane hepsini hemen satarsın.ben 10 tane alırım. ankara tavşanı sende bol olabilir,ama türkiye genelinde neredeyse soyu tükendi. ne yazıkki orjinal ankara tavşanı bizde tükendi ama gavurlarda sürüyle renk renk,cins cins var.bunun yününü iş edin yüzlerce çiftlik ekonomik nedenlerle kapandı,tavşanlar kesildi.süs diye de beslemek çok zor. tüylerini taramak falan. pet olarak da gitmiyor. benim bulabildiğim bir üretici tanesine 100 dolar istedi.ki ondada fazla yok.

sultan arkadaşımız çok doğru soyluyor bazı kişilerde bilip bilmeden yorum yapmıyormu çıldırmamak elde değil insan bi araştırır soruşturur adamın elinde bir tane desen angora yok ama bende 50 tane var diyo allah ıslah etsin.....

arkadaşlar aslında araya girmek istemiyordum ama şunu söylemek istiyorum abdullah74 nickli arkadaştan ben 2 tane tavşan aldım ve bunlar angora tavşanı polemik olsun istemiyorum ama bilmeden insanlara suçlamayın arkadaş gerçek satıcıdır çok güzel tavşanları var isteyene tavsiye ederim mutlaka alsın

hocam ben bir ay önce abdullah arkadasımızla msn de konusmuştum bana dediki 7 tane tavsan aldım bunları nasıl ve nerede yavrulatabilirim bana da fotolarını yolladı hepsi normal tavsandı. daha sonra angora almışsa bilemem ama bu kadar kısa sürede bu angoralar nasıl çoğalıp 50 adet oldular. birde 30 tl ye angora olurmu hakiki angoranın tanesi 80 tl dem başlıyor. bence siz beslediğiniz tavşanları angora sanıyorsunuz.

Yanıtlamak için giriş yapın