Muhabbet Kuşları

Üretim yapmak istiyorum.Tavsiyelerinize açığım.
Selam arkadaşlar muhabbet kuşlarını çocukluğumdan beri çok severim.Birkaç kuşda beslemiştim önceden ama şimdi üretim yapmak istiyorum.Bu konuda bana tavsiyeleriniz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim.mesela salmadamı yoksa çifthane kafeslerdemi bakım daha verimli ve sağlıklı olur örneğin.Çift tercihlerinde nelere dikkat etmeliyim?

selam arkadaşım, muhabbet severlerin arasına hoşgeldin öncelikle. üretim konusunda bende yeniyim.bu işe 2008 temmuz ayında başladım.sırf kuş üretim merakım yüzünden,hanım müsade etmeyince gidip dükkan kiraladım ve salma kafesimi kendim yaptım,kuşlarımın yuvalarınıda tabii.istersen fotoğraflarını gönderebilirim.belki bir fikir verebilir. yalnız ilk başlarda hevesle başlıyorsunuz ama sonra biraz yorucu oluyor bakmak sanki,ama üremelerini görmek heyecanınızı taze tutuyor herzaman.benim 10 çiftim var ve bunlardan 2 si yumurtada ve inş.salı günü ilk yavrum çıkacak

Merhabalar; Umarım hayalinizdeki üretimhaneyi kurar ve bolca yavru alırsınız. syn mrtflz, resimleriniz bizde görmek isteriz. eklerseniz seviniriz. selamlar

öncelikle hoşgeldin kardeş üretimini evde yapacaksan bende sana tavsiye muhabbetlerde 1 den fazla çiftin varsa evde asla besleme . evde beslemek zaman içinde türlü sıkıntılar getirir. bir bir kabusu varki sorma gitsin inş başına gelmez ama bi dükkan kiralamak yada depo yada garajın varsa daha ii olur

[url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url]

tabiki bende evde tavsiye etmem ama üretim yapmak isteyenler için önerim vr 1.tahtadan bir yuva vr ondan alın içne tlaş yada kum koyun. 2.iki tane birdişi bir erkek muhabbeti içine koyun yada onların girmesini bekleyin 3.onları yanlız bırakın birş,ey oldumu diye yuvalığın rksındaki kapıdan bakın. çiftleştikten sonra yaklaşık 20 gün kuluşkada duracakdır kuşlar. yanlız yuvanın arkasındaki kapıyı sıksık acmyın

Arkadaşlar ilk soruma en azından cevap yazmanız bile hayvanseverlerin ne kadar sıcakkanlı dostcanlısı insanlar olduğu gösteriyor teşekkür ederim.Sayın mrtflz kardeşim resimleri eklersen veya 🔒 Üyelere Özel adresime yollarsan sevinirim şimdiden tşkrler.

arkadaşlar resimleri yayınlayamadım.kusura bakmayın. 🔒 Üyelere Özel isimli bi site yapmaya çalışıyorum. ama herhalde bunuda elimize yüzümüze bulaştıracaz gibime geliyor. salma kafesimin resimlerini ekledim.sitede görebilirsiniz. bi bakın,yorumlarınıza açığım.salma kafesim hakkında tabii!!:) sitemi beğenmeyebilirsiniz çünki..

üretim yapmak icin yerini yurdunu ve zamanını ayarla sonrada alacağın kuşu iyi sec gersisi kolay

Yanıtlamak için giriş yapın