1YTL ahli,yunus,redrubin,venüstüs,litobates,brichardi,sarı ve kırmızı prenses,redfin,acei
20 ad ciklet 20 YTL den Türkiyenin her yerine uçak yada otobusle gönderebilirim.Ayrıca melek ve sarıimparator mevcuttur.
bana yollarsan kesin alırım ben muğladayım 20 sinide yolla
selam bende muğladayım balııklarınızla ilgileniyorum 🔒 Üyelere Özel deniz derya MARMARA
merhaba dostlar sizlere balık gönderebilirim. Hangi ciklet türünden istiyorsunuz 🔒 Üyelere Özel resimlerini görüp sipariş verebilirsiniz.
sarı prenses ve yunusların boyları ne kadar
koloni halinde sarı prenses var mı
merhaba arkadaşlar ben bu arada isteyen arkadaşlara balık gönderiyorum kararlı olan arkadaşlar bir telefonla siparişlerini veriyor balıklar yine 1 ytl şimdi akvaryumlarının karşısında balıkllarını seyrediyorlar bu arada balıklarda büyüyor boy elimdeki 5 cm balıklar venüstüs,ahli redrubin litobates,yunus, calico,ve melek kaldı, sarı prenses redfin,sarı imp 3cm boyunda siparişlerinizi ona göre veriniz notulaşım ücreti alıcıya aittir
ben izmirde oturuyorum ulaşım ücreti ne kadar tutar paranızı size nasıl ulaştıracağız birde buraya gelinceye kadar ölen olurmu
merhaba arkadaşım öncelikli tercihim sizin yada bir yakınınızın gelip balıkları teslim almanızdır bizde otogara kadar yorulmamış ve vaktimiz gitmemiş olur eğer otobüsle göndermemizi isterseniz,balıkücretini+15 ytl( otogaraulaşım ve otobüs emanet ücrerti)yatırmanız halinde balıklarınızı sağlıklı bir şekilde gönderebilirim selam
sizin yeriniz nerede ben izmir kemalpaşada oturuyorum ulaşım için uygun mu adres tarif ederseniz sevinirim
elinizde zebra ciklit varmı çift olarak 2 çift almak istiyorum