Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
El çırpma? - 4.sayfa
Arkadaşlar öncelikle zaman ayırıp forumu okuduğunuz için teşekkür ederim.Belki daha önceden bu durumu aramızda yaşayan olmuştur.Konu şudur benim 4 tane kapluşum war 2 dişi 2 erkek enküçük olan erkek akvaryumdaki başka bi erkeğin karşısına geçip olduğu yerde ellerini çırpıyor karşısındaki erkek kaçıyor oda kovalıyor.Bunun nedeni öğrenmek istiyorum.Bir an için kavga etcekler sandım.Yardımcı olursanız sevinirim.Birde bi yerde okumuştum kaplumbağanıza çiğ kırmızı et verin diyorlardı sizce doğrumu 2 hafta bir bir öğün veriyorum afiyetle yiyorlar.İnşallah bi sorun çıkmaz.Saygılarla
İşte sonunda oldu galiba resimler:D bunlarda sırası ile dimitri(6cm) nevreste(5.5cm) akvaryumum:d shrek(5.5cm) ıspanak(4.5cm)
Çok iyi yaa, insanın eli yatkın olucak böyle işlere işte :), kesin kabuk da kaşıyordur onlar o boşluklarda :D Daha yeni bir temizlik yaptım akvaryum malzemelerinde, aman ne kadar gereksiz şey çıktı, iki koca çöp torbası attım, bu ilk bitki de o arada gitti, yoksa resmini koyardım, 3 tel yaprağı kalmış yoluna yoluna zaten :D İlk başlarda içinde kaybolur görünmezdi, Melek büyüyünce o plastik bitki uzasın diye bir kayanın üstüne silikonla yapıştırdım, sonra o da kar etmedi, en sonunda akvaryumu ebediyen terketti :) Şimdi en son böyle uzun ve çok yapraklı ve çok sağlam bir yapay bitki ekledim, şu an bunun da içine girince görünmez olabiliyor, artık onun da içinde saklanamaz boyuta gelince endişelenmeye başlayacağım :))
Kaşımazlar mı ne kavgalar oluyor o kanepenin üzerinde sırt kaşırken:))