Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

El çırpma? - 3.sayfa

Arkadaşlar öncelikle zaman ayırıp forumu okuduğunuz için teşekkür ederim.Belki daha önceden bu durumu aramızda yaşayan olmuştur.Konu şudur benim 4 tane kapluşum war 2 dişi 2 erkek enküçük olan erkek akvaryumdaki başka bi erkeğin karşısına geçip olduğu yerde ellerini çırpıyor karşısındaki erkek kaçıyor oda kovalıyor.Bunun nedeni öğrenmek istiyorum.Bir an için kavga etcekler sandım.Yardımcı olursanız sevinirim.Birde bi yerde okumuştum kaplumbağanıza çiğ kırmızı et verin diyorlardı sizce doğrumu 2 hafta bir bir öğün veriyorum afiyetle yiyorlar.İnşallah bi sorun çıkmaz.Saygılarla

img

gangsta4ever

16 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kaç gündür uğraşıyom yapamadım fotoğraf koymayı çok teşekkürler

img

gangsta4ever

ÖZEL MESAJ

İlk akvaryumumuza benzettim, Melek`in çok az bebeklik fotoğrafı var, bulanık bir fotoğrafında aynen böyle, bu boyutta olduğunu görünce inanamıyorum :) Hatta aynı plastik bitkiden bende de vardı, arkasına saklanınca görünmüyordu :D Tabandaki küçük taşlardan en kısa zamanda kurtulmak isteyeceksiniz şimdiden söyliyim :) Kuru bölgenizin üstü tamamen kuru değil mi, işte bu lamba olur, ama kafalara dikkat üstüste çıkarlarsa değmesinler. Tuzun aklanmasını daha çok beklersin Frozzz, dev selülit endüstrisini pompalıyor o :)))

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ne demek :) Hatalı link ekliyorsun da ondan olmuyor :)

imageshack sitesinde fotograflarım bölümünde "İ" yazan yeri tıklıyorsun bir sürü link çıkacak işte oradaki linklerden " direct " yazan yerdeki linki cevap yazdığımız pencerenin altındaki " HTML editörü yükle " bölümüne tıklayıp "resim ekle" bölümündeki "URL" bölümüne yapıştıracaksın... dene bakalım olacak mı?

img

deryailesezer

17 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu resimdeki Dimitri geldiğinde 2.5cm ya vardı ya yoktu şimdi 2.5 ayda 6 cme ulaştı.Diğer kapluşlar buna yetişemiyor Maşallah.Biri daha 4.5cm ikisi 5.5 cm dimitride 6cm oldu.Nazar değmesin Valla.Bu resimdeki çiçeğe tutunup uyuyorlar.Tabiki sizde bilirsinizki kaplumbağalr çok yaramazdır şimdiden çiçeğin dallarını yoldular.:D

img

gangsta4ever

ÖZEL MESAJ

Şu dimitriyi görünce aklıma benim ufaklıklar geldi... Büyüdüler diye küçüklerini alıp sayılarını 4lemiştim... Şimdi ufaklar yine büyüdü ne yapsam ki :) Japonlarımdan kurtulup yani bi çift daha mı alsam acaba :) ??? Ama bu sefer bu siteden bulup almak istiorum... gARİP İN SENARYOSUNU TEKRARDAN YAŞAMAK İSTEMİYORUM...

img

abiskap

16 yıl 8 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar, yumurta haşladığımız suyu kaplumbağalara vermemem gerektiğini söylediğiniz için teşekkür ederim.. bundan snr vermicem.. haklısınız aslında kümeslerde tavuğun dışkısına değen bişi nasıl işe yarayabilir ki:S:S Bu arada o plastik bitkiden bendede war:) sadece biraz değişiği.. ama onu çok seviyolar, içindeler dewamlı..

img

kemaltt

16 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu uyku meselesini özel düzenekle çözen bir deryailesezer oldu galiba. Gece lambalar söndüğü için pek çoğu ısı vede güvenlik nedeniyle suda uyumayı tercih ediyorlar. Kafaları kolayca su dışında vücutları ise sığ suda kalacak yerler oluşturmak lazım. Deryailesezerin bu iş için özel imalat bir kanepesi vardı.

img

frozen

19 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

İşte kanepe; Halen Aybars ve Aybala delisi tarafından kullanılmaktadır.

img

deryailesezer

17 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çok tatlılar maşallah

img

gangsta4ever

ÖZEL MESAJ

Ya zamanınızı almazsa ben bu yosun işine tekrar deyinmek istiyorum.Küçük kardeşim demişti su yosunları oksijen felan sağlar.Acaba güneşlenme taşlarında kalsamı yoksa fırçalıyımmı yosunları?

img

gangsta4ever

ÖZEL MESAJ