Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Tek Başına bi Ömür Yaşarmı ? - 4.sayfa

3 4 aylık bi kaplumbağam var.Onun yanına bi arkadaş almalımıyım ? akvaryum ısıtıcı filtre vs var. Siz ne derseniz onu yapcam üstadlar. Tek başına Yaşayabilirmi ?

img

brk_92

16 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Brk inan nasıl bi durum olduğunu anlayamıyorum ve kapluşun için üzülüyorum :( Yani nasıl olurda yemek yemez bu şekilde nasıl yaşıyabilir??? İnsanın aklına mantıken şu geliyor : Eğer bu hayvan kış uykusuna yatmışsa önceden depoladığı besinleri yağları yakıyor olmalı?? Ama bu ne kadar doğrudur bilemiyorum... :( Onu uyanık bulduğunda ağzını açıp bi kere zorlayarak yedirmeyi denesen ??? Deryailesezer neden küçük bi parça ki :) Ben 3-4 tane etıyorum inan bana makarna yer gibi çiğnemeden lüpletiyolar... :)

img

abiskap

16 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tamam Teşekkürler pınar112

img

brk_92

ÖZEL MESAJ

abiskap; Kırmızı yanaklı kaplumbağalar tatlı su canlısı oldukları için karadeniz hamsisi de doğal oltamlarında bulamayacakları bir ürün oluyor :) bu nedenle küçük bir parça verdim. Tatlı su balığı bulursam ben de bol bol veririm.

img

deryailesezer

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ne var ne yok evde ne varsa peynır domates kıyma kıvırcık karides hepsini denedim yok. kafasını sağ sola oynatıyo. yememek ıcın elımdeyken suda zaten kalmıyo. Hemen kaya kayanın üzerine koyuyorm öbürü anında kapıyo napıcağımı şaşırdım. 1.5 ay oldu. ordada yemıyomus yaklasık bu hayvan bı 2 aydır hıc yemek yemiyor 1 kere azda olsa kıyma yedi. oda ne kadar tutar tok bilinmez 2 aydır yemek yemeden Nasıl hala yaşıyo. ilginç bisi kıs uykusununamı yattı desem uyanıyo arada. anlıyamadım bi :S

img

brk_92

ÖZEL MESAJ

Bak ben böyle düşünmemiştim hiç :) Tatlı tuzlu karışık yağdırıyodum ben valla :) Sağol uyardığın için ... Sonçta balık balıkdır demiştim...

img

abiskap

16 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ