Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Tek Başına bi Ömür Yaşarmı ?
3 4 aylık bi kaplumbağam var.Onun yanına bi arkadaş almalımıyım ? akvaryum ısıtıcı filtre vs var. Siz ne derseniz onu yapcam üstadlar. Tek başına Yaşayabilirmi ?
Tek başına yaşayabilir ama yanına bi dost alman onun için iyi olacaktır
Emin ol ki konuşabilse ve bu soruyu ona sorsan, vereceği cevap: "zaten üç kuruşluk yem veriyorsunuz bir de yanıma rakip getirme" olurdu, bu hayvanlar vahşi hayvan herşey biraz daha fazla yiyecek için, bak ne güzek tek almışsın ona çok iyi bak ikinciyi düşünme. Tabii bu benim fikrim :)) Selamlar.
bu arada 3 Kurusluk yem vermıyorum sera kullanıyorum :) Teşekkür Ederim Tek başına Daha mutlu olur herhalde :)
Ben de tek kaplumbağa bakıyorum ve kesinlikle huzur içinde yaşayabileceklerine inanıyorum. Bu yaz Melek evde haftalık komşu gözetiminde 1 ay yalnız kaldı, eğer 2 kaplumbağam olsaydı asla bu şekilde bırakıp gidemezdim, birbirlerine ne zaman ne yapacakları belli olmuyor, ilk kez bu kadar çok şükrettim iyi ki bir tane bakıyorum diye.
Buda fotoso aldığımda 3 cm di şimdi nerdeyse 3.5 ayda 2 katı oldu tek baksam daha mutlu olur herhalde[URL=http://img231.imageshack.us/my.php?image=img0040amt1.jpg][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/1533/img0040amt1.th.jpg[/IMG][/URL] Görünür yapabilen varsa düzeltirse sevinirim
Imageshack`tan fotoğraf yüklerken "Show Adv Links" yazan yere basın ve "Direct" yazan yerdeki linki kopyalayın. Sonra forumda cevap yaz`a bastıktan sonra "TEXT Editörünü Yükle" ye basın ve üstte ikinci satırda en altta en sağda dağlı güneşli ikona tıklayın. "URL" yazan yere demin kopyaladığınız linki yapıştırın, önizlemede de görünecek zaten.
Tek bakın kaplumbağanıza, hiçbir sorun olmaz, daha iyi bile olur.
Her gün bir kutu vermiyorsan tosbikler için üç kuruşluk oluyor :))
Benim akrabamdada vardı ölüm fanusu dediğimiz kapta bakıyolardı. Ve bugün onlara gittim. aynı anda almıştık ve kaplumbağının birinin öldüğünü gördüm Gözleri açık gülümsüyodu. Çok üzüldüm öbürünede dayanamadım mecbur söyleyip aldım Ve mecburen 2 tane oldu ama oda Çok kötü durumda. akvaryuma koymalımıyım yoksa fanusda susuz 1 kaç gün dursunmu öbürüde hasta olmasın ?
Bu Akrambamdan ölüm fanusundan getirdiğim Hayvan öbürünün yanına akvaryuma koyuyorum hic tepki vermiyo ellerini kolları gözlerini açamıyo sadece bogazı iceri girip cekiyo bi yasamsal fonksiyonu o ne yapayım simdi bu kaplumbağaya yaklaşık 3.5 ay o kapta kaldı.