Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Moderasyon nasıl işliyor?

Arkadaşlar, uzun süredir bu başlığı takip ediyorum. Belli mesaj sayısını geçen üyelerin mesajlarının direk yayınlandığı, yeni üyelerin ise bir moderatörün onaylaması ile mesajlarının yayınlandığını tahmin ediyorum. Forumun bu bölümünün moderatörü kimdir acaba ? Forumla ilgili bir kaç öneride bulunmak isterim lakin kime ileteceğim konusunda pek fikrim yok. Misal olarak, 1) mesajların direk görünür olması (diğer forumlarda olduğu gibi) 2) Başkalarının profil bilgilerine gözatarak ne cins hayvan beslediklerinin, hangi şehirde olduklarının vs. görülebildiği bir alt yapı kurulması 3) Yanlışlıkla gönder tuşuna bastığımız durumlar için (veyahut dalgınlıkla edilmiş bir iki lafı düzeltme ihtiyacı hissettiğimizde kullanılmak üzere) "düzenle" - "sil" gibi mesajı yazan üyenin kontrolünde olması gereken butonlar eklenmesi 4) Konulara tıklandığında son sayfanın (hatta son mesajın) görüntülenmesi 5) Büyük boyutlu fotoğraf bir kez yüklendiğinde bütün sayfanın kayması durumunun önüne geçilmesi için, fotoğraf boyutunu otomatik düzenleyen bir eklenti kullanılması vs vs... Bu tür yenilikler ile forumumuzun daha aktif ve faydalı olacağını düşünüyorm.

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşıma katılıyorum, çok fazla karışılmasın ama yi ne de biraz düzen gerekli. Özellikle fotoğraf ile ilgili özellik şart.

img

deryailesezer

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben şahsen çok merak ediyorum kendisini. Aslında müdahale olmaması benim burdaki en sevdiğim şeylerden biri. Ama mesajlaşma sistemi cidden çok kötü. Fotoğraf konusu ve mesajların gönderdikten sonra düzenlenmesini sağlayacak bir sistem olmalı mutlaka. Benim bu konuda en beğendim uygulama mesajı değiştirme opsiyonunun 5-10 dakika gibi bir süre açık kalması, sürekli değiştirmeye açık olmasının da bazı sakıncaları olabiliyor, yanlışlıkla mesaj gönderdiğimizde o an hemen düzeltebiliriz böylece. Bir de mesajları anında gidecek kişilerin seçimi hızlandırılmalı bence.

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, HepsiEvcil.com gerek yazılımsal gerekse insan gücü anlamında devamlı kontrol edilmektedir. Bu kontrol mekanizması çalışırken, üyelerimize rahatsızlık vermemek için maksimum çaba göstermekteyiz. Devamlı olarak forum kurallarını hatırlatan bir moderator sisteminin, bilgi paylaşımı için burada olan üyelerimizi huzursuz ettiginin bilincindeyiz. Forumlarımızın kuralları açıktır. Kullanım şartlarımız http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/ForumKurallari.aspx adresindeki sayfada yayınlanmaktadır. Yetişkin ve yetkin kişilere yönelik olan forumlarımız kurallar dışında hareket eden tüm kullanıcılara (uyarı yapılmaksızın) kapalıdır. HepsiEvcil.com`u daha fonkisyonel kılacagını düşündüğünüz önerilere imkanlarımız doğrultusunda tabii ki açığız. Foruma resim yükleme özelliğini ile ilgili çalışma yapılacaktır. Mesaj Yayınlama Sistemi ------------------------ Moderatör filitresi tamamen yazılımsal tabanlı değildir. Gönderilen mesaj sayısı, gönderilen mesajın hemen yayınlanması için tek başına yeterli değildir. Gönderilen mesajların içerikleri, kullanıcı`nın önceki kullanıcı adları altındaki forumu kullanım şekli ve daha birçok algoritma kullanılmaktadır. Filitre olmadan gönderilen mesajlar dahi kontrol edilmektedir. Canlıların insanların evcil hayvanları olduklarını düşünmüyoruz. Amacımız, zaman içerisinde evcilleştirilmiş tüm türlere daha kaliteli yaşam koşulları sağlamaktır. HepsiEvcil.com olarak, doğada özgür birşekilde yaşayan canlıların tutsak edilmesine karşıyız. Evcilleşmemiş hatta evcil olduğu bile tartışılacak, doğada yaşaması gereken canlılar ile ilgili ticari mesajlar almaktayız. Forumlarımız bu ve benzeri nedenlerden ötürü tamamen kontrolsuz olamaz. Tamamen kontrolsüz bir forum sistemi kurmak bizim açımızdan cok daha kolaydır. Emek gerektirmemektedir. Sistem hatasızmıdır ? tabii ki hayır. Hatalarımızı azaltmaya ve devamlı gelişmeye çabalamaktayız. Saygılarımızla, HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

19 yıl 10 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kapsamlı cevabınız ve mesaj onay sistemi altındaki duyarlı nedeniniz için üyeler adına teşekkür ederim. Mesaj düzenleme ve fotoğraf boyutu ile ilgili önerilerimizi teknik anlamda değerlendirmenizi dilerim, iyi çalışmalar.

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben de teşekkür ederim, yapılacak teknik düzenlemelerin en kısa sürede yapılması ümidiyle iyi çalışmalar.

img

deryailesezer

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çok ufak bir öneri daha yapmak isterim. http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=30&BRef=5441 Kaplumbağa bakımında referans linkler konusunu bu forumun ilk mesajı olarak kilitli bir şekilde sadece bilgilenme amaçlı tutsak nasıl olur. Her giren yeni üye önce onu okuyup ihtiyaç halinde yeni soru sorar bu sayede en azından ısıtıcı + kuru bölge + akvaryum şart mesajlarımızı devamlı tekrarlamak zorunda kalmayız ne dersiniz _?

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tekrar merhaba, Asagidaki teknik calismalar is planımız icine dahil edilmistir. - Siteye fotograf yüklenmesi - Faydalı iceriklerin ilgili forum icinde en üstte gösterilmesi. Saygılarımızla, HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

19 yıl 10 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

doğadaki canlıların özgür yaşam haklarına gösterdiğiniz hassasiyet beni çok mutlu etti.. saygılar

img

silacik

16 yıl 4 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tatmin edici bir cevap oldu.Yalnız ben de şu mesajı düzenleme tuşu olmasından yanayım, bir şeyi yanlış yazdığımı sonradan fark edip düzeltmek istiyorum ama düzeltemiyorum.

img

phus

16 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ