Yerimiz İZMİR-Karşıyaka`da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
merhaba ben bi tane gonzales istiyorum ya çok sevmeye başladım bu hayvanları bu sıralar 6 ytl olur benim için parayı her türlü her şekilde (havale,banka,ptt) yoluyla gönderirim sorun değil gene geçen bi tane görmüştüm siyah ve beyaz reklamlarda çıkan sütaş inekleri gibi :) öle varsa daha iyi olur irtibata geçerseniz çok sevinirim ...(ama gonzales demi ben hemster değil gonzales istiyorum) kocaeli de oturuyormum dolaşmadığım petshop kalmadı istanbul a kadar haber saldım bide buraya bakiyim dedim msn: 🔒 Üyelere Özel şimdiden çok teşekkürler ...kolay gelsin ...
Merhaba arkadaşlar, ben oğluma hamster alacağım. hamsterla gonzales arasındaki fark nedir acaba?
Arkadaşlar msn`de fazla karşılaşamıyoruz.Cep telefonu numaralarımdan bana ulaşırsanız veya msn de olduğunuzu telefondan bana bildirirseniz daha rahat iletişim kurabiliriz.Burak bey sizi msn`e ekledim ama hep çevrimdışı`sınız.Arkadaşlar elimizde her zaman gonzales,hamster,talaş,kafes ve yem bulunmaktadır telefondan iletişim kurarsanız daha rahat görüşebiliriz.
merhaba,ben malatyada yaşıyorum.guinea pig istiyorum buraya gönderme imkanınız var mı?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
şehir dışına satış yappıyormusunuz? ben kayseride oturuyorumda.