Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
YARDIM EDERMİSİNİZ? - 2.sayfa
Ben yakında iki tane kaplumbağa sahibi olucam bir akvaryum olucak.İçinde ısıtıcı ve filtre olucak.Kuru alan için büyük bir kaya almayı düşünüyorum(kayanın üstü düz olucak)sizce bu yeterlimi birde UVB lamba almayıp kışın oraya ampul doğrultsam olabilirmi?Bu arada bütün forumları okudum çünkü bazı çocuklar gibi(11 yaşındayım)küçük alıyım zaten büyümez bi kapta durur ölene kadar hevesim gecer die düşünmüyorum.Bunun için kapluşlarımı en güzel şekilde beslicem.Siz küçük kaplumbağalara ne veriyorsunuz yem olarak bana bir beslenme programı yapabilirseniz lütfen yapın yani hangi yemlerden ek besinlerden ne kadar vericeğimi bilmiyorum.Kapluşlu günler:)
Kesin alma! bir daha da sorma! çünkü dalga geçtiğini düşünmeye başlayacağız.
Al git al... Bu kadar insan bişey bilmiyo sen git dediğini yap. Sonra o hayvana bakama, hevesin geçsin... Kaplumbağan hastalansın... Önce yavaş yavaş gözleri şişsin ve kapansın... Onun yemek yerken ki aciz halini gör ve vicdanınla hesaplaş... Bikaç gün sonra sen odaya girdiğinde sadece kafasını sana doğru oynatsın yani geldiğini anlasın ve seni göremesin... Daha sonra o sert kabuk bir süngere dönüşsün ve sen kaplumbağayı eline aldığında o hissi hisset... Bakalım yine o zaman almak istiyorum dediğine pişman olacakmısın...!!!