Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
yardım edin !!.. Çok acemiyim. - 3.sayfa
merhaba, 2 tane kaplu`m var. 1 aydır bakıyorum fakat kabuklarının yumuşamaya başladığını fark ettim şu son 2 gündür. rutin olarak; sertleştirici sürüyorum, yemlerini veriyorum, akvaryum temizliğini yapıyorum ve 1 aydır direkt güneş ışığı alıyorlar. kaplu`larım ölüm bahçesi denen kutuda değiller fakat aldığımdan beri küçük bir akvaryumdalar (filitresiz ve ısıtıcısız). kime sorduysam bana kaplu`mlarımın öleceklerini söylediler =`s yardım edin bana... Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum..
mrb aplus bu yazdıklarımı aynen yap lütfen hemen akvaryumcuya git ve Deep diye bi kabuk sertleştiricisi var onu al kabuklarına sür onların onlara bir vitaminde al yoksa ölürler kurtcuk yemleride var onların vitamini onlara damlat tamammı bişey olursa tecrübelerimden sana yardım ederim bana yaz
he birde haftada bir sularını degiştir onlara su temizleme makinesi alki su kirlenmesin arkadasım
gülçin1977; forumu okumadan başka bir forum sakinine akıl verme lütfen bu forumda belki 500 defa kabuk sertleştiricinin faydası yok aksine zararı var diye yazıyor. Bir de su temizleme makinesinin bir fotoğrafını eklersen merakımızı gidermiş olursun. Nasıl birşey acaba?