Muhabbet Kuşları

13 yaşındaki kuşum için yardım?
Arkdaşlar benim 13 yaşında erkek bir muhabeet kuşum var son zamanlarda cok zayıfladı ve bir ayağında ödem gibi boğum boğum sert şişlikler var. Bu ayağının üstüne basamıyor ve dalında duramıyor düşüyor. ne yapmalıyım ? acil yardım lütfen

yok hayır bı 2 linkte çalışıyoraşşagıdaki linkleri kopyalayıp yapıştırın 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

kuşum öldü etmediğiniz yardımlarınız için sağolun

arkadaşım çok üzüldüm başın sağolsun ama ben sana yazmıştım demek hepsi gelmedi sana tünekleri çıkarıp kuşunu yerde beslemeni sölemiştim ve krem almanı sölemiştim. ama birde kendini kuşunun ölümüne hzırlmanıda sölemiştim. bence sen yeni bir kuş al ve onla zaman geçir acısnı dndrecektr.

s.a. Kusura bakmayın yazınızı yeni okudum fakat durum gayet normal ölmeden önceki halleri (yaşlı kuşlarda)genelde benzer özellikler gösterir bazı uzuvları kanat bacak gibi çalışamaz hale gelebilir.tüylerde bozulmalar belirebilir vücudunda attığınız resme benzer(naddiren)yaralar belirebilir ki buda ciğerleri ile alakalı aslında ciğerler çalışmadığında bu gibi durumlar olabiliyor. Kuşun için üzüldüm bende 15 yıl beslemiştim bir tanesini öldüğünde çok üzüldüm fakat bir başkasını beslemeye başlarsan emin ol neşen yerine gelecektir. Geç kalınmış yazı için özür dilerim fakat zaten bu yara düzelmiyor (%95) kuşun öülümünün de bahanesi gibi oluyor anlıyacağın.

Yanıtlamak için giriş yapın