Muhabbet Kuşları

13 yaşındaki kuşum için yardım?
Arkdaşlar benim 13 yaşında erkek bir muhabeet kuşum var son zamanlarda cok zayıfladı ve bir ayağında ödem gibi boğum boğum sert şişlikler var. Bu ayağının üstüne basamıyor ve dalında duramıyor düşüyor. ne yapmalıyım ? acil yardım lütfen

fotoğraflarını koyuyorum bu gördüğünüz beyazlıklar iltahap değil ben antibiyotikli bir merhem sürdüm ve suyuna aspirin ezdim [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL][URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

neden çıkmadı foto Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

tamam işte foto 🔒 Üyelere Özel

buda diğer foto 🔒 Üyelere Özel

arkadaşlar kimse yardımcı olmayacak mı

hastalık bütün vücuduna sarmaya basladı lütfen yardımcı olun

arkadaşım ben sana yazmıştım ama emekki gelmemiş inşallah bu kısa zamnda iletilir.o kuş için petşhoplarda kremler var kuşunuda gtrrsen sana daha ii yardımcı olurlar.ama sen kendini herşeye hazırla darılma amacam seni üzmek deil ama kuşlar artık böyle hastalıklar özllklede bu yaşta geçirince daha yaşayamıyorlar.

bu hastalık tam olarak nedir

verdiğin linklerhata veriyo ama anlattığına göre mantar hastalığı gibi duruyor. kusunu bir pet shopa veya veterinere götürerek mantar hastalığı olup olmadığını sorabilirsin. veya arama motoruna muhabbet kusları mantar fotoları yazarak kusunla karsılastırabilirsin. teshis koyunca eğer mantarsa yardımcı olmaya calısırız geçmis olsun...

Yanıtlamak için giriş yapın