Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

TÜRLER HAKKINDA BILGI - 3.sayfa

merak ettigim ve cogumuzunda bilmedigini dusundugum bir konuda forumun itici gucu olan ve bu iste uzmanlasmanin otesine gecen arkadaslarima muhabbet kuslarinin genel olarak turleri hakkinda doyurucu bilgi vermelerini istiyorum... konuyu biraz acmakta yarar goruyorum;mesela jumbo hollanda karisimi diye bir yazi gordum,benim bildigim hollanda bir cins ama jumbo irilik ozelligini ortaya cikaran sifat.bildigimiz ingiliz,hollanda ve tepeli muhabbet kuslari.... arkadaslarimiz daha baska cesitler varsa bu kuslarla beraber kalitimsal ozelliklerini yazarlarsa mennun oluruz. bir ornek vermek istiyorum: durusu cok hosuma gittigi icn ingiliz cinsi bir cift edindim ama amacim yavru almakti.yani bilmedigim icin amacima en mesakkatli yoldan hizmet eden bir cinse sahip oldum.bunun gibi ozellikleriyle beraber anlatirsaniz hepimizin bu isi daha bilicli yapacagini dusunuyorum.. hepinize basarilar.........

img

oddemir

20 yıl 1 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadaşlar benim kuşum (yavru) su içmiyor . bana yardımcı olabilirmisiniz.

img

igor93

17 yıl 11 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yyaa bende muhabbet kusu alcam çift olarak yavru almak için ama ingilizmi jumbomu yerlimi hangi cinsi alayımm bana yardım edin nolur çok istiyoru bütün herseylerini öğrendim nasıl bakılacağını mamalarını ama cinsini secemedimm:(( yardımınızı bekliyorum

img

1992elif

17 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce dışarıda yakalamış olduğum muhabbet kuşum daha yabani ben korkuyor ama çok güsel bi özelliği war aynasının bacaklarını kapattığım zaman 6 saniyeye kadar geri açıyor...1-2 ay önce de strese girdi ama daha yabani ne yapmalıyım msn adresi [email protected] ilginize teşekürler

img

ziyacann

17 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kendir lifleri nedir ve nerden bulunur??

img

asli__

15 yıl 11 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

ceren

22 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ