Muhabbet Kuşları

KAYSERİLİ ÜRETİCİDEN JUMBOLAR
Arkadaşlar bu ilanı kuşlarımı sizlerle paylasmak ıcın verdim. Ama kuşlardan beğendiğiniz olursa sizlere yardımcı olabilirim. İRTİBAT TEL: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

merhaba fiyat verir misin

bunlar jumbo diil ingiliz

fiyatLaRımız kuşLaRımıza göRe degişmektediR. iRtißat için 🔒 Üyelere Özel. ßuRada daha detayLı şekiLde kuşLaRım hakkında göRüntü ve ßiLgi aLaßiLiRSiniz. eLimde 2007 bilezikli altında yawrulu çiftlerde dahil olmak üzere jumbolar var.. daha resimdeki kuşlar satılmıştır.

jumbo0606, Arkadaşım jumbo o kuşlar. kuştan anlamıyorsan yorum yapma..

jumbo0606. arkadaşım o kuşlar jumbo. kuştan anlamıyorsan yorum yapma ..

jumbo budur sendekiler ingiliz karde?im kimin anlad??? belli milleti yan?ltmay?n ok. 🔒 Üyelere Özel

Evet bu kuşlar jumbo değil ingiliz jumboların kafa yapısı daha iri sık tüğlü olur ve vücutları ingilize göre biraz daha incedir görünümü farklıdır ve show kuşları olarak da yetiştirilirler. Jumboların ingilizlerden farkı gen yapısıdır vücüt iskeleti ingilizlere göre daha yapılı fakat biraz zayıf görünürler kafa yapısı daha iridir gözler daha kısık bakar.

ARKADAŞLAR ŞU AN SATILIK KUŞ KALMADI YENİ YAVRULAR ÇIKTIĞINDA BURADAN SİZLERE DUYURACAĞIM ALLAH`A EMANET OLUN

kardeş kuşların güzelimiş bende kayserideyim msn adresini aldım ordan irtibat kuralım dişi arıyorum bende

Yanıtlamak için giriş yapın