Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

sıcak yuvada bir kişilik boşluk var - 2.sayfa

ben kedileri çok seviyorum en son kedim evden kaçtı isteyenlere fotoğraflarını gönderebilirim şuan bi kedi istiyorum yavru cins olabilir olmayabilir yeterki sevim varsa elinizde istanbul içi anadolu yakası resimleri gönderirseniz sevinirim beğenirsemde almaya gelirim MSN : [email protected] önce msnden veya e-mail olarak eğer anlaşılırsa no verilir

img

furky

16 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, bu sabah cok sirin mi sirin bir tekir bulduk bahcemizde, ne yazikki annesi birakip kacmis su an biberonla besliyoruz. gozleri acilmis, yuruyebiliyor sanırım 2-3 haftalık. Eger bu kadar kucuk dusunuyorsan cok buyuk sevap kazanırsın. Duygu ([email protected])

img

duyguarzu

16 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili furky, sokakta baktığım bir sürü kedi var bir tanesi doğurdu ve yavrularla hiç ilgilenmiyor, yabancı gibi :( Sütle beslemeye çalışıyorum. 2 aylık kadar oldular 3 tane: biri siyah sarı beyaz, biri tekir, en yaramazı beyaz ve pembemsi bir rengi var. Çok korkaklar resimlerini çekemiyorum. Ama isterseniz sizi biryerden alır onları göstermeye getiririm (Pendik`de oturuyorum). İlgilenirseniz bir yavruyu sokaktan kurtarmış oluruz. Sevgiler.

img

sevdaulu

16 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Anadolu yakasında oturuyorum, çok sevimli ve uysal, tekir beyaz renklerinde 3 aylık erkek kedi yavrusu var. Saglık karnesi, ilk aşıları, pire damlası var, tertemiz bir kedi. Evde kedi sayımız fazla bakacak yerimiz yok, büyük kediler rahat bırakmıyor. Cok acil yuva arıyoruz. [email protected]

img

ilbara

16 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın Furky, Size kedilerimin resimlerini gönderdim ama bir cevap alamadım. Lütfen olumlu veya olumsuz, bir cevap verirmisiniz. MSN : [email protected]

img

famema

16 yıl 7 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer hala bulamadıysanız benim 5 tane yavrum var 4 aylık resimlerini gönderebilirim yada gelip görebilirsin [email protected]

img

fercan_f

16 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 haftalık duman rengi mavi gözlü çok tatlı bi minikle karşılaştım bugün.. şu anda veterinerde hastalanmış tedavi ettiriyorum. 2 gün sonra onu eve alacağım ancak evimde de 5 yaşında bi kedim var. ilgilenirseniz mail adresim [email protected]

img

inexcusable

16 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba benim de 22 eylülde sadece 700 gram olan arka sağ ayağında kırık olan fakat tedavi ettirilmiş,şimdi çılgınlar gibi koşup oynayan 3 renkli dişi ve tüylü bir kedim var.Şu anda acıbademde bir klinikte.ilgilenirseniz resimlerini yollayabilirim yada gidip görebilirsiniz.mail adresim [email protected]

img

reydan

16 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2,3aylık yavru kedi için acil yuva aranıyor,bilgi için veteriner ömer yeşilçimeni arayabilirsiniz ömer yeşilçimen 0505 521 77 71

img

çiğdem_chole

17 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ