merhaba,
bu sabah cok sirin mi sirin bir tekir bulduk bahcemizde, ne yazikki annesi birakip kacmis su an biberonla besliyoruz. gozleri acilmis, yuruyebiliyor sanırım 2-3 haftalık. Eger bu kadar kucuk dusunuyorsan cok buyuk sevap kazanırsın.
Duygu (🔒 Üyelere Özel)
Sevgili furky, sokakta baktığım bir sürü kedi var bir tanesi doğurdu ve yavrularla hiç ilgilenmiyor, yabancı gibi :( Sütle beslemeye çalışıyorum. 2 aylık kadar oldular 3 tane: biri siyah sarı beyaz, biri tekir, en yaramazı beyaz ve pembemsi bir rengi var. Çok korkaklar resimlerini çekemiyorum. Ama isterseniz sizi biryerden alır onları göstermeye getiririm (Pendik`de oturuyorum). İlgilenirseniz bir yavruyu sokaktan kurtarmış oluruz. Sevgiler.
Anadolu yakasında oturuyorum, çok sevimli ve uysal, tekir beyaz renklerinde 3 aylık erkek kedi yavrusu var. Saglık karnesi, ilk aşıları, pire damlası var, tertemiz bir kedi. Evde kedi sayımız fazla bakacak yerimiz yok, büyük kediler rahat bırakmıyor. Cok acil yuva arıyoruz.
🔒 Üyelere Özel
Sayın Furky,
Size kedilerimin resimlerini gönderdim ama bir cevap alamadım.
Lütfen olumlu veya olumsuz, bir cevap verirmisiniz.
MSN : 🔒 Üyelere Özel
eğer hala bulamadıysanız benim 5 tane yavrum var 4 aylık resimlerini gönderebilirim yada gelip görebilirsin 🔒 Üyelere Özel
2 haftalık duman rengi mavi gözlü çok tatlı bi minikle karşılaştım bugün.. şu anda veterinerde hastalanmış tedavi ettiriyorum. 2 gün sonra onu eve alacağım ancak evimde de 5 yaşında bi kedim var. ilgilenirseniz mail adresim 🔒 Üyelere Özel
Merhaba benim de 22 eylülde sadece 700 gram olan arka sağ ayağında kırık olan fakat tedavi ettirilmiş,şimdi çılgınlar gibi koşup oynayan 3 renkli dişi ve tüylü bir kedim var.Şu anda acıbademde bir klinikte.ilgilenirseniz resimlerini yollayabilirim yada gidip görebilirsiniz.mail adresim 🔒 Üyelere Özel
2,3aylık yavru kedi için acil yuva aranıyor,bilgi için veteriner ömer yeşilçimeni arayabilirsiniz
ömer yeşilçimen
🔒 Üyelere Özel