Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
sıcak yuvada bir kişilik boşluk var
ben kedileri çok seviyorum en son kedim evden kaçtı isteyenlere fotoğraflarını gönderebilirim şuan bi kedi istiyorum yavru cins olabilir olmayabilir yeterki sevim varsa elinizde istanbul içi anadolu yakası resimleri gönderirseniz sevinirim beğenirsemde almaya gelirim MSN : [email protected] önce msnden veya e-mail olarak eğer anlaşılırsa no verilir
dişi olursa ii olur
birileri sesime kulak versin
kedimin iki yavrusu var ikisi de erkek, tekir.. dişi istemişsin ama bunların resimlerini de gostereyim beelki istersin.. gercekten sevgi dolu bir yuva ariyorum kimselere veremiyourm.
benim 4 yaşında safkan erkek siyam kedim var. aile arıyorum. aşıları tam. ilgilenirseniz mail atın. ücretsiz vereceğim. [email protected]
Henüz bulamadıysanız çok şeker bir dişi kedi resmi gönderiyorum.Sahiplenmek isterseniz cevap verin lutfen.Resmini gönderiyorum. İletişim adresim [email protected]
yaklaşık 15 tane birbirinden güzel müstakil evin bahçesinde bakılan yavrularımız var.Tel.0216 4650484 0216 4652130 0537 2202503 Anadolu Hisarı-Göksu Evlerindeyiz
furky kedi buldun mu acaba bizde de ankara kedisi var cok oyuncu bir kedi anadolu yakasındayız bizde eger bulmadıysan resimlerini mail atabılırm
bulamadım
merhaba iki tane 3.5 aylık tekir patileri beyaz erkek yavru kedim var hekim kontrolunde buyuduler karneleri mevcut ailem evde 3 tane kedı ıstemedığı ıçın acılen yuva bulmak durumundayım sokağa alışkın değiller o yuzden bakabılecek hayvansever kışılere vermek ıstıyorum kist karma ve kuduz aşıları yapıldı wc eğitimliler ist Anadolu yakasında kediler tel 0536 457 02 31 mail [email protected] tekirlerin ikisinin patileri ikisininde tekir kedilerden farklı guzellikte desenlerı var http://s279.photobucket.com/albums/kk125/buketden/?action=view¤t=kediler2.jpg