Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
akvaryum - 2.sayfa
ben buraya daha yeni üyeyim ve birde dişi kaplumbağam var onu armut şekline benzer bir plastik kapta bakıyorum akvaryum ve erkek kaplumbağa almayı düşünüyorum hangi boylarda akvaryum almam gerek birde erkek kaplumbağa almam için nelere dikkat etmem gerekiyor yoksa bizim fıstık onu iki saniyede öldürebilir
frozen ancak ana sayfaya gönderebildim sürüngenler kısmına
Defne
fotoğrafa baktım ama ne olduğunu anlayamadım. Sorunun olduğu yerin net fotoğraflarını üstten bir kaç yerden çek , o fotoğrafları photobucket`e yükle sonra buraya fotoğrafların linklerini yaz. Ben oradan çözerim. http://photobucket.com
Bu arada ısıtıcı ve filtre aldın mı ? Almadıysan hala yardım beklemen çokta doğru bir hareket değil. Çünkü yaşam ortamı düzelmeden kolay kolay iyileşmesi mümkün değil. Emin ol o kaplumbağalar şimdi çok üşüyor ! Akvaryum derecesi ile sularını gündüz ve gece yarısı bir ölç bakalım kaç derece çıkacak. Yüklediğin resimlerde filtre ve ısıtıcı da görmek istiyorum..
frozen benim bir kardeşim var o filtremi hemen kırcağı için alamam birde adim elif
frozen senden bi ricam olacak ben resmi çekerim fakat evde bilgisqayar olmadığı için zar zor gönderirim birde ben resimleri anasayfaya yüklesem olur mu
birsorum olcak benim yavru kaplumbağalarımın bir tanasine tırnakları uzun erkek olduğunu mu belirtiyor? ama yavru çok küçük 4 cm yoksa belirti değil mi yavruyken dişi/erkek cinsiyeti belli olur mu?