Muhabbet Kuşları

allahını seven bilgi versin!!!
daha oncede baska baslıklar altında kuslarımın bır turlu cıftlesmedıgını sızlere solemıstım...cok ii anlasıyorlar erkek disinin pesinden ayrılmıyor,yavruluga girdigi zman bile kafes tellerıne vurarak kur sesleri cıkarıyor diside yavrulukta cok kalıyor erkek disiye yemek yediriyor ama bir turlu cıftlesmedıler,çok kızgın olmaları bir dejavantaj mı?erkek disiye biraz ayagını degdirdiginde disi bagırıyor ve cildirarak otmeye baslıyor!!ne yapacam lutfen yardım edin!!!

onları daha yüksek bi yere koymalısın. yerde durmaları biraz kötü yumurtlamaları için sonuçta ayak altı izasındalar. kendilerini güvende hissetmeleri için onları yüksek bi yere as. yuvalık içinde eğer ölçüleri bahsettiğim ölçülerdeyse sorun yok ama çok daha küçükse değiştir ama buda yumurtlama süresini 1 hafta daha uzatacak yeni yuvalığa alışmaları için. avisole gelince kısırlık yaptığını bilmiorum yıllardır kulanıyorum hiç öle bişiler karşılaşmadım. ama bişi diyemem. sana kalmış``!!!! mama önemli onlara ii bakarsan onlarda sana karşılığını verir.ama en önemlisi bahsettiğim gibi göz önünde fazla kalmamalıları.eğer yerin varsa 1 çift daha al sana 20 gün müddet veririm yumurtlamazlarsa eğer bu dediklerimi yaptıktan, sonra sana her ay kuşlarını yapacağı kadar yavru göndereyim:D umarım sonuç güzel olur çünkü yavru büyütmek acayip keyifli bi iş...

Yanıtlamak için giriş yapın