Ücretsiz Kuş Verenler

ÜRETİCİLERDEN SON HABERLER!!!!!!!!!!!!!
beyaz darı :2400 TL, sade kanarya yemi:2800 TL,nijer:7 TL havuç(1 kilo):2,5 TL,kıvırcık maruk (tane ):1 TL,yulaf :3 TL Yumurta ( 1 koli ):4,5 TL,İrmik (400 gr) :1,3 TL (ilaç ve vitamin fiyatlarının yeni fiat listesi henüz elime geçmedi.fiyatları hakkında bilgi veremediğim için özür diliyorum) ---------MUHABBET KUŞU YAVRUSU -----------:15 TL ARKADAŞLAR BU TİCARET DEĞİL.SADECE BAZI KESİMLER BU SEVİMLİ KUŞLARA OLAN SEVGİMİZİ KULLANARAK DOLANDIRICILIK YAPMAYA ÇALIŞIYOR.TÜM MUHABBET KUŞU ÜRETİCİLERİNİ TOPTAN KUŞ FİYATLARI MAKUL BİR SEVİYEYE GELİNCEYE KADAR TOPTAN KUŞ SATMAMAYA DAVET EDİYORUM.(PETSHOP FİATLARI....MUHABBET KUŞU ALIŞ:15-17,5 TL,SATIŞ:40 TL )

tüm herkese slmlar bayadır yazılanları takip edemiyorum malum işlerden dolayı,murat abi senle tanışmıştık eğer hatırlarsan bizim mustafa abinin orda dediğinize göre rumuzunuza göre sizsiniz nasılsın abi nasıl gidiyor? abi fakat yazında yazdığın kuş satış fiyatları makul bir seviyeye kadar kuş satmamayı teklif ediyorum diyosun bu fiyatlar çok güzel fiyatlar bence kuş gribi çıkmadan yada 2 yıl öncesi kuş gribinden önce 1 yavruyu kaça satıyodunuz zor bela 5 bilemediniz 7.5 ytl ama şimdi 15 20 ytl arası çok rahat kuşlarınız satılıyor kuş satmayı durdunuz abi pet shoplar toptancıdan alamaz mı birde abi 40 satış zor 25 30 kuş verenler var abi bunun algısı vergisi bunlarıda eklersek bu adamlar 5 alırkende bu fiyatlara satıyolardı şimdide bu fiyatlara satıyolar bende evde ingiliz kuşları üzerinde uğraşıyorum ama hiç hakkını veren yok fazlada üzülmüyorum çünki ticaretini yapmıyorum,saygılarımla

kardeş evet doğru söylüyorsun mustafa nın orda tanıştık.ama sende söylüyorsun 2 yıl önceki kuş fiyatlarını.bende söylüyorum 2 yıl önce ki yem fiyatlarını.2 yıl önce karışık yemin kilosu 60 kuruştu .(eski parayla 600.000 lira ) şimdi 2,5 tyl....eeee 15 tl kurtarıyomu şimdi..herkes senin gibi zevk için bu işi yapmıyor.biz işin ticaretini yapıyoruz.seni tanırım .dünya kadar para bağladın ingiliz kuşlarına ortada hala yavru yok.sen işin zevkindesin.ben işin o tarafını geçeli çok oldu kardeş.kendine iyi bak.kuşlarınada.....eğer ingilizlerden yavru alırsan ilk müşterin ben olacam .sana söz.sen bi yavru alda..............

abim umarım yazdıklarımı yanlış anlamamışsındır iyi bir abimizsin sadece bu tür olaylarla kendinizi yıpratırsınız o yüzden yazdım yazımdada bi hata varsa af ola ama ben gördüğümü yazdım bende bu piyasada ne olup bitiyor iyi biliyorum,abim yavrular çıktı yeme düşmek üzereler ilanlarını veriyorum yavru oldukça ama değerini veren yok bende antalyada bi abimize yolluyorum abi msnden görüşelim 🔒 Üyelere Özel saygılar

Yanıtlamak için giriş yapın