Ücretsiz Kuş Verenler

ÜRETİCİLERDEN SON HABERLER!!!!!!!!!!!!!
beyaz darı :2400 TL, sade kanarya yemi:2800 TL,nijer:7 TL havuç(1 kilo):2,5 TL,kıvırcık maruk (tane ):1 TL,yulaf :3 TL Yumurta ( 1 koli ):4,5 TL,İrmik (400 gr) :1,3 TL (ilaç ve vitamin fiyatlarının yeni fiat listesi henüz elime geçmedi.fiyatları hakkında bilgi veremediğim için özür diliyorum) ---------MUHABBET KUŞU YAVRUSU -----------:15 TL ARKADAŞLAR BU TİCARET DEĞİL.SADECE BAZI KESİMLER BU SEVİMLİ KUŞLARA OLAN SEVGİMİZİ KULLANARAK DOLANDIRICILIK YAPMAYA ÇALIŞIYOR.TÜM MUHABBET KUŞU ÜRETİCİLERİNİ TOPTAN KUŞ FİYATLARI MAKUL BİR SEVİYEYE GELİNCEYE KADAR TOPTAN KUŞ SATMAMAYA DAVET EDİYORUM.(PETSHOP FİATLARI....MUHABBET KUŞU ALIŞ:15-17,5 TL,SATIŞ:40 TL )

zorla malınızı elinizden almıyorum kardeşim.evet dernek kurmaktan bahsediyorum ve bu derneği sen seviIII ve muve size zorla gelin dernek kuralım da demiyorum.Piyasa serbest kuşlarına 16 ytl de veririm 15 ytl de bu bir tekliftir.verir yada vermezsin kuş pazarında kaç kuş satacaksın,ben toptan hepsini almak istedim.sen devamlı kuş satacak petshop arıyosun,ben petshop`a verene kadar aynı fiatı ve peşin almak istedim.bunda bir kasıtım yok.Selahattin bey,murat bey yazılarınız hiç hoş değil.Eğer gerçekten üretici iseniz dernek kuruluşuna köstek değil destek olmanız gerekir.Şu anda 5000 ytl değerinde kuş ve malzemelerim var ve ben bir dernek için bu kuş ve malzemelerimi ortaya koyarım.Peki siz ne yaparsınız.sizden dernek için 3-5 kuş istesem onu bile vermeyeceğiniz belli.Ama size kırgınlığımda yok bu gibi dernek organizasyonlarında sizin gibi hizipçiler çıkar ve her zamanda çıkacaktır.Evet muhabbetkususevenler ve üretenler derneği kurulacak siz istesenizde 🔒 Üyelere Özel

düzetme:selahattin bey dediğim kişi kemel şahindir.

Müfit bey ..dernek kurma çalşmalarınıza destek vermediğimden bahsediyorsunuz.Ama sizin anlattığınız 7 asil ,7 yedek üye ile dernek kurulacak,7 asil üye kümeslerini birleştirecek ,aynı şekilde yedek üyelerde kümeslerini birleştirtecekti.Sizin anlattığınız şekilde ortak kümesler vasıtasıyla ilerde olabilecek anlaşmazlıklar engellenmiş olacaktı.Böyle bir oluşuma giremeyeceğimin nedenlerini size telefonda anlatmştım.Ama gene anlatayım.Ben devlet memuruyum ve belirli bir mesai programına uymak zorundayım.Evim dubleks ve bu evin 2 odasında muhabbet kuşu üretiyorum ve kuşların bakımını eşim ile yapıyorum.Ortak bir kümese ayrabileceğim bir zaman bu nedenle söz konusu değil.Çünkü temizlik,yem su değişimi v.s ya sabah işe gitmeden yada akşam işten geldikten sonra yapıyorum.Gelelim satış konusuna: keçiören ve yenimahalle semtlerinde yaklaşık 8 tane petshopa mal veriyorum.takdir edersinizki muhabbet yavruları aynı günde yem kırmaya başlamaz.yem kıran yavruları 4-5 erli partiler halinde petshoplara 17,5 TL den veriyorum.40 kuşu aynı gün tek petshopa vermek yada ulustaki kuşçulara veresiye vermek gibi bir şey zaten hiçbir zaman sözkonusu olmadı.zaten yem kırmaya başladığı gün satınca yem ve bakım maliyetim azalmaktadır. beni hizipçilikle suçlamışsınız..ne alaka anlayamadım.16 ytl ye müşteri aramama gerek zaten yok.demetevlerde Ali Varlık o fiyattan değil ayda 40 tane ayda 400 tane götürsemde alır.sizin kuşlarınızın pazar problemi varsa dediğim gibi ali varlık 15-16 ytl ye emin olun hepsini alacaktır.Ayrıca 15 TL ye sağlıklı tüm muhabbet yavrularınıza ben talibim.Adet farketmez.Ödemeleri nakit yapıyorum.SAYGILAR

Sizin dernek kuruyorum dediğiniz şey toplamda 14 kişinin (7 asil,7 yedek üye) 2 ortak kümes kurup muhabbet üretimini tekelinize almak için verdiğiniz bir çabadan öte birşey değildir.Aylardır dernek kuruyorum diyerek insanları burda yanlış yönlendiriyorsunuz..Bana ve diğer orta çaplı üreticilere (25-30 çift kuş besleyen arkadaşlardan bahsediyorum) anlatırmısınız bu dernek bu 14 üye hariç diğer üreticilere nasıl bir hizmet verecek?????? siz 14 kişi 2 büyük kümes kuracaksınız.istediğiniz fiyattan büyük petshoplarla bağlantılar kuracaksınız.ankara ve çevresindeki büyük şehirlere toptan mal vereceksiniz....EEEEE biz???bizde ürettiğimiz yavruları dernek kurucusu olarak size 15 TL ye verecez.ee nede olsa derneğimiz ve dernek başkanımız var.DERNEK BAŞKANIM ÇOK YAŞA,DERNEK BAŞKANIM ÇOK YAŞA,,,,,,,,sen olmazsan kime satarız ürettiğimiz yavruları 15 TL den

Gönderilme Tarihi : 12.03.2008 18:04:18 -------------------------------------------------------------------------------- 1,5 YAŞINDA KONUŞAN.ELE ALIŞIK MUHABBET KUŞU MAVİŞ İ SATIYORUM.Böylesi zor bulunur.KAFES VE AKSESUARLARI İLE BİRLİKTE 150 YTL.ANKARA İÇİNE VERİLECEKTİR.FİAT SONDUR.🔒 Üyelere Özel Müfit bey yanılmıyorsam bu ilanda sizin...2-3 kelime konuşan kuş siz satarken 150 TL .ama bizimkiler ????????????????????? 15 TL.Ama siz şimdi bunada arz-talep dersiniz değilmi????

merhabalar .. benim de kendimce bir dükkanım var muhabbet kuşunu 17.5 tan alıyorum satışım da 30 ytl elektirik su yem vergisi dükkan kirası işçilik masrafı tüm bunları ödeyerek 30 dan aşşagı kuş satabilen varsa helal olsun.. anlından öperim. saygılar

müfit bey .bi yanlşlık var. murat benim . kuşlarınıza fiyat yazan kemal bey onu bir düzeltmek istedim.üretici olduğunuzu söylüyorsunuz.o halde sizinde benim gibi üretim maliyetlerinden muzdarip olmanız gerekir .benim mesajımdaki tepkim size değil son 1 yıldaki yem fiyatlarındaki inanılmaz artışaydı.ama sizin beni hizipçilikle suçlamanızı halen anlamış değilim.madem üreticisiniz gelin gerçekten birlik olalım.petshoplar amatörlerle ne kadar idare edebilirki...toplasanız ankarada ya 20 yada 25 kişiyiz üretici olarak.bazı sektörler bu tür krizlerden daha güçlü çıkar.ve kabul edelim şu an muhabbet üreticileri ekonomik bir krizin içinde.sizde satmayın yavru.destekleyin bizi.taki fiatlar makul bir seviyeye çıkana kadar.parekende sattığımızı satarız.satamadığımızı damızlık yaparız.bu kriz bitince bi bakmışızki 30 çiftimiz omuş 80 çift.gene biz kazanırız.aynen 2005 yılındaki kuş gribi salgınnda olduğu gibi.istanbulda o dönem 5 ay yavru satamadım.kuş gribi unutuldu..üretimimi 3 e katladım.sizde bana destek verin ve toptan satışı durdurun.istemeden sizi kırdıysam kusura bakmayın .buyrun bir çayımı içmeye gelin.iş yerimi biliyorsunuz.yenimahalle nüfus müdürlüğündeyim.

değerli muhabbetkuşu üretici arkadaşlarım,Ankara,izmir,kayseri ve daha bir çok ilden telefonla görüşerek 15-16 ytl ye kuş alırım diye bahsettiğim arkadaşlar.Önce hepinizden özür dilerim,sizleri kızdırdım.Ancak siz üreticilerin nabzını ölçmek için bu yola başvurdum.Bir yıldır buradan avazım çıktığı kadar bağırıyor,internet,gazete,hatta sokaktaki ağaçlara bile ilan yapıştırdım,gelin bir dernek kuralım diye.Aslında fikre herkes sahip çıkıyor,ancak şurada buluşuyoruz dendiği zaman türlü mazeretlerle,kimseyi bulamıyorum ortada.Üretici arkadaşlarım,aslında hepimizin bahsettiği konu aynı,aynı kapıya çıkıyor.Birlik ve beraberlik olmazsa(sivil toplum=dernek)hiçbirşey olmaz.sizleri birlik ve dayanışmaya davet ediyorum.ben istiyorum ki bu güzelim kuşlarımıza bir kimlik kazandıralım,üreticide hakkını alsın.Sadece Ankara değil Türkiye`nin heryerinden katılımlarınızı bekliyorum.Muhabbetkuşu sevenler ve üretenler derneği kurmak için neler yapabiliriz,gelin hep beraber düşünce ve fikirlerimizi belirtelim.🔒 Üyelere Özel sitesinde forumlarda dernekler bölümünde paylaşabilirsiniz.saygılarımla.

bu kadarda reklam yapılmazki lütfen birz ciddi olalım herkez bu işten ekmek yiyiyor emeğe saygı ister 15 isterde 50 herkesin kuşu kendine

Yanıtlamak için giriş yapın