Muhabbet Kuşları

muhabbet kuşu lütfen bakın önemli...
Arkadaşlar yuvada yumurtalar var ama dişi kuşum yuvaya hiç girmiyor. Dün yerini değiştirdim. Bugün de bi bakayım dedim hep dışarıda ne yapmam lazım...

başıma gelmedi ancak 🔒 Üyelere Özel sitesindeki üretim bilgilerine bir bak istersen, benzer bir soru yazıyordu orada.

yapacak bişey kalmamış başın sağolsun

kuş ne zamandır sizde,eğer yumurtalı plarak alıp eve getirdiyseniz yatmaz.yerini değiştirmeyin.eğer sizde iken yumurtladıysa genetiktir,bazı kuşlar maalesef bunu yapıyor.varsa yumurtaları başka kuşun altına çekin.🔒 Üyelere Özel sitemize bekleriz.

Arkadaşlar petshoptan yumurtalı olarak aldım. Bugün 3. gün halen yatmadı yuvalığı çıkarayım mı o zaman?

Birincisi çok büyük bi hata yapmışsın ama olan olmuş yuvalığı çıkartmana gerek yok kuşlar kızgınsa tekrar yumurtlarlar

merhaba; eğer 3 gün boyunca hiç yatmadıysa artık yatmaz. yerini yabancılamıştır. bence yuvalığı çıkart. kuşlar alışana kadar da takma. yaklaşık 2-3 hafta. daha sonra tekrar takarsın

slm birde gerçekten onun yumurtalarımı bundan emin ol.pet shoplar yumurtalı diye veriyorlar.orada yatarken gördün mü.acemiysen arkadaş neden yumurtalı alıyorsun ben anlamıyorum bunu.saygılar

kusun yatmaması gayet normal bosa üzülme kusun yeri değistiği icin yabancılık cekip yatmazlar genelde yer değisikli oldunda büyük ihtimal yakında yine yer ydeğisikli alıstığı ortamdan koptu icin tüyede girer 1ay sonra yeni evine alısıp tüye girip cıtıktan sonra tekrar yumurtlamaya baslar...

yaw benim kuşumun hamile olup olmadığını bilmiyorum nsl anlıycam lütfen cevap yazın

Yanıtlamak için giriş yapın