Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Kapluş Motel - 2.sayfa

merhabalar benim bir zamanlar bir sürü kapluşum vardı 2 yıl kadar baktıktan sonra minik bir prenses (kızım) nedeniyle onları dağıtmak zorunda kaldım ancak şimdi onları çok özlüyorum... düşündüm ancak tekrar uzun süreli bakmak zor gelebilir diye bende kendimce bir karar verdim. evimde şu an 2 adet akvaryum ve gerekli diğer teçhizat mevcut (UVB, Isıtıcı, Filitre vb.) bazen tatile yada iş için şehir dışına çıkmak zorunda kalanlar için kendimce bir çözüm üretmeye çalıştım ve kapluş motel aklıma geldi kıza süreli bir bakım :) herhangi bir ücret talebim kesinlikle yoktur... bilmiyorum bu sadece bir teklif doğrumu yanlışmı bu konu hakkında önerilerede açığım... bu arada istanbul anadolu yakasındayım e-mail [email protected] saygılarımla....

img

etce

18 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba etce; Kapluş motel fikrin hala gündemde mi? Bayram tatili yaklaştıkça beni bir telaş almaya başladı. Onları bayram tatilinde 9 gün boyunca evde tek başlarına bırakmaya gönlüm razı gelmiyor. Hiçbir yer bulamazsam onlarıda peşime alıp öyle tatile gideceğim :(

img

kame

17 yıl 11 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bence yanında götür :) İçimizde 26 günlük yaz tatiline görüren deliler bile var!!!

http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=30&BRef=62235

img

deryailesezer

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Biliyorum sizin maceralarınızı :) Ama artık havalar soğudu tam teçhizat gitmek lazım ısıtıcısı filtreside peşimde olmalı bu iş biraz zor olucak sanırım.

img

kame

17 yıl 11 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Duy sesimizi Etce !! Bak otele müşteri çıktı. Yoksa otelden vazmı geçtin yada çok beğenip Rusyada mı kaldın ??

img

frozen

19 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya çok özür dilerim ben uzun zamandır siteye bakmıyordum ancak elektronik posta adresimi vermiştim oradan ulaşabilseydiniz yardımcı olabilirdim neyse sanırım geçti sevgili frozen ve kame kapluş motel devam ediyor hatta açıldığı günden bu güne dek 15`in üzerinde misafirimiz bile oldu :) elektronik posta adresimi tekrar veriyorum istanbulda tatile gitmeyi düşünen ve kaplumbağalarını emanet etmek isteyen herkese kapımız açık ısıstıcım filitrem ve geerekli tüm aksesuarım mevcut içiniz rahat olsun AYRICA ÜCRETSİZ :) herekese sevgiler [email protected]

img

etce

18 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Vay canına...
Etce Bu kadar müşteriyi nerden buldun.?
Bu son elektrik zamları sonrasında otel hala bedavamı ???
Vallahi bravo...İşte sevginin gücü..

img

frozen

19 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ