Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

geç mı oldu? - 2.sayfa

Arkadaslar ben yaklasık 3 yıldır 2kaplumbağa sahibiyim ama burda yazılanlara okudukdan sonra 3 yıldır bır sorun çıkmadan yaşamalarının mucize oldugunu anladım.İlk geldiklerinde çok kucuktuler ve 30 cm genıslıgınde kucuk bır kabın içinde beslemeye basladım ıcınede birkaç kaya koydum ve boylece yaşamaya başladılar gunde 3 kez tane hesabı ıle beslıyorum bu güne kadar 1 sorun çıkmadı suları sureklı oldukca soğuk ve hıc kuru alanları yok bu gune kadar sizce boyle bır ortama alışmışlardır ve devam etmelıler mı yoksa hemen bir patshopa gıdıp gerekli tesisatı kurayım mı şimdiden yorumlarınız için teşekkurler...

img

sqarty

17 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Akvaryumun eninde ve 20 cm genişliğinde bir cam kestir asma kat yap üzerine ince taşlar koyarsın çok iyi bir kuru bölge olur, akvaryumu daraltmaz, tosbik sıkışır derdi de olmaz...  Aybala ve Aybarsın evindeki asma kat aşağıdaki gibi, incele istesen. Şu anda tek fark  mango kökünün yerine taş koyduk çünkü mango kökünü kemirmeye başladılar :)

http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=30&BRef=53871

img

deryailesezer

17 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam... bence kayaya gerek yok, biz yaklaşık iki hafta önce 7 adet kaplumbağa aldık ve akvaryumumuz oldukça büyük akvaryuma akvaryumcularda satılan kütüklerden aldık şu şekillilerden kaplumbağlar çok sevdiler yemlerini de oraya koyuyoruz hem kütüğü akvaryuma sabitlemek daha kolay batmıyorda hem de dekor olarak da güzel gözüküyor.Japon balıklarına henüz zarar verecek yaşta değiller suan beraber oynuyorlar ve izlemesei keyifli bu arada 24 derece ısıda bakıyoruz bu doğru olan ısı mı? bazende içeri gömülüp kendilerini dibe atıyolar korkuyoruz ama sonra canlanıyolar.

img

ozgelevent

17 yıl 4 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ