Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

KÖPEK ARIYORUM - 3.sayfa

herkese merhaba! ben 21 yaşında bu zamana kadar hiç köpek beslememiş fakat köpeklere karşı inanılmaz sevgisi olan biriyim.daha önce birkaç hayvan baktım fakat köpek hiç bakamadım pek cesaret edemedim diyim:) ama artık karar verdim ve bakmak istiyorum birtane!bu konuda evde beslenebilicek birkaç tür öğrendim bunlar basset hound,chow chow,cocker ve terrier.fazla büyümeyen,tüy sorunu az olan,yavru olan köpek arıyorum petshoplara gidip bakıcak vaktim yok aynı zamanda çalışıyorumda!evde gerekli desteği annem vericektir.verebiliceğim fiyat 600 kadardır.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim:)

img

liones

17 yıl 4 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb lar 2 yaşındaki golden köpeğim yaruladı.1 dişi ve 1 erkek yawruları kaldı.henüz anne altında olup 50 günlükler.gerçekten sorumluluk sahibi aileler arıyorum.fiat konusunda anlaşabiliriz.ilgilenirseniz. [email protected]

img

se__ker

16 yıl 11 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb lar 2 yaşındaki golden köpeğim yaruladı.1 dişi ve 1 erkek yawruları kaldı.henüz anne altında olup 50 günlükler.gerçekten sorumluluk sahibi aileler arıyorum.fiat konusunda anlaşabiliriz.ilgilenirseniz. [email protected]

img

se__ker

ÖZEL MESAJ

mrb lar 2 yaşındaki kzım 27/09/2008 de 11 tane golden yawrusu oldu elimizde 1 dişi 1 erkek yawru var.yawrular 52 günlük olup hala anne altındadır.ilgilenenler [email protected] adresinden ulaşabılırler.fiat olark dişi 350ytl erkek 400 ytl düşünüyorum...

img

se__ker

ÖZEL MESAJ

SLMLAR BEN AFYONDAN VETERİNER HEKİM MURAT,ŞU AN ELİMDE 3 ADET TERİER YAVRULARIM VAR,BEYAZ TERİERLERDEN,EĞER İSTERSENİZ HANGİ ŞEHİRDE OLDUĞUNUZU BİLMİYORUM AMA GÖNDEREBİLİRİM.300 YTL`VERECEĞİM.İLGİLENİYORSANIZ tel:0538 4415803 [email protected]

merhaba golden var elimde ...secereli hayvanlar çok zekiler bence ilk olarak bakıcaksan eğitmesi kolay çokta büyümeyen bir köpek yardımcı olmak isterim [email protected]

img

korkut10

16 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar beagle ve sokö kırması bir kopegim var. 7 aylık ve disi. cok sakin ve uysaldır. orta boydadır. bakamadıgım icin ucretsiz olarak iyi bakabilecek birine vermek istiyorum, tum asılari tamdır. ilgilenirseniz 0535 323 46 86 numarasından bana ulasabilirsiniz. merve vardar

img

merve888

16 yıl 6 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba 50 günlük çok sevimli aşıları tam ve karnesi olan dişi cocker yarusu ilgilenirseniz aldığım fiyata ve yaptığım masrafları karşılığı vericem nilgün : 533 565 88 79

img

4622nilgun

16 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ