Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
KÖPEK ARIYORUM - 2.sayfa
herkese merhaba! ben 21 yaşında bu zamana kadar hiç köpek beslememiş fakat köpeklere karşı inanılmaz sevgisi olan biriyim.daha önce birkaç hayvan baktım fakat köpek hiç bakamadım pek cesaret edemedim diyim:) ama artık karar verdim ve bakmak istiyorum birtane!bu konuda evde beslenebilicek birkaç tür öğrendim bunlar basset hound,chow chow,cocker ve terrier.fazla büyümeyen,tüy sorunu az olan,yavru olan köpek arıyorum petshoplara gidip bakıcak vaktim yok aynı zamanda çalışıyorumda!evde gerekli desteği annem vericektir.verebiliceğim fiyat 600 kadardır.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim:)
merhaba 7 aylık erkek shar pie cinsi köpegim var tuvalet egitimi ve aşıları var. bakmakta zorlandıgım icin ücretsiz ilgilenen birilerine vermek istiyorum bana sibel_seker28@hotmail adresinden ulaşa bilirsiniz ist kavacıkta oturuyorum ildilenen kişiler bana acil bir şekilde ulaşırsa sevinirim.
Merhabalar, 3 Yaşındaki kızım Şanslı 2. doğumunu yaptı ve 10 tane daha yavrusu oldu. Toplam 4 Erkek 6 Dişi şeklinde satılık yavrularımız var. Geçen sene 9 tane yavrumuz olmuştu ve 9 yavrumuzda doğumdan 1,5 aya kadar hepsi satılmıştı. Şuan yavrularımız 500,00 YTL` den satılıktır. Yavrular İzmir` in en iyi dişisi ve en iyi erkekiğinin yavrularıdır. (Bu yavrular özel yavrular olup şuanda Türkiye` de bu yavrulardan malesefki başka yerde yoktur.) İzmir içinden almak isteyenler olursa evimize gelip görebilirler ve satın alabilirler. Eğer başka bir ilde ikahmet ediyorsanız yavruların resimlerini yada Live Messenger online olarak görebilir ve satın alabilirsiniz. Yavruların Ailesi ve Seceresi ----------------------------- Anne: Şanslı (Boxer Club Üyesi` dir.) Baba: Paşalı (Boxer Club Üyesi` dir.) Yavruların Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2008` dir. (Yavrular şuan anneyi emdikleri için 1 aylık olmadan verilmeyecektir. Satın almak isteyenler şimdiden gelip görüp ayırtabilirler.) İrtibat: -------- Sami Serdar NAYMANLI Tel: 0 (532) 5843591 - 0 (555) 3163833 Msn: [email protected] Şirinyer / Buca / İZMİR
tawsiyem AKBAŞ soyu tükenmekte olan bi hayvan kanqalardan daha zeki herseye havlamaz...cok deqerlidrr..koly kolay bulnumaz..besklemek istersen; [email protected] ekle qşrlm.. 0554 284 37 93
merhaba benim yorkshire terrier köpeğim var eğer iyi bakabileceğinize söz verebilirseniz görüşelim [email protected] dan irtibat kurabiliriz...
Mrb safkan boxer yavruları war 250 ytl ye vericem çok cüzzi bi fiyat düşünürsen görüşelim [email protected] 0546 9469590
Ben ankarada yaşıyorum. 4buçuk aylık,dişi,masmavi gözlü,keskin maskeli, evde doğup büyümüş, havlama ve eşyalara zarar verme gibi huyları olmayan, standartların ve emsallerinin çok üzerinde bir husky`m var. Tüm aşıları tamam ve sağlık karnesi var ayrıca deri tasma,boyun zinciri ve fırçasınıda yeni aldım. Aşı ve malzemelerinin değerinin karşılığında satmak zorundayım. İyi bakabilecek birine vermek istiyorum. MAİL: [email protected]
4 aylık sıyah erkek terıyerım ve yıne 4 aylık beyaz uzerıne kaverengı alacalı coocer ve terıyer melezı bır erkek yavrum var.250ytl.05324836957.
merhaba daha köpek almadıysan elimde 1 dişi 5 tane erkek terrier cinsi 19.08.2008 doğumlu yavrular var ilgilenirsen bana ulaş TANESİ 200 YTL DİR HALİT YILMAZ: tel;05373293826 msn;[email protected] ÇATALCA/İSTANBUL
elimde golden ve cocker yavruları var ulaşım sağlama imkanım mevcut resimleri kocapatiler.azbuz.com dan görebilisin irtibat: 0536 680 26 68
Bügün..... beyaz 0sıfır numara erkek teriyer buldum cok şeker sahibini arıyorum ..cok sakin sevimli birköpek benim evde erkek köpeğim var hemen ..istiyenlerle hemen verebiiriz acil [email protected] 5548034337 ankaradayım