Ücretsiz Kuş Verenler

SÜPER DAMIZLIK MUHABBET KUŞLARI
Kızgınlıktan neredeyse boş yumurta atmaya başlayacak orjinal jumbo ve orjinal ingiliz muhabbetler verilecektir bazı beni çekemeyen şerefsizler üretim yapıyor diye beni şikayet etmişler ve zabıta tutanak tuttu hertürlü araştırma yaptım ve ne yazıkki benim evin orada üretim yapamayacağımı çevre ve orman bakanlığından yetkili ağızdan öğrendim, eğer şikayet olmasaymıştı kimsede birşey demezdi dediler bu yüzden mecbur verilen gün müsadesi içerisinde boşaltmak zorundayım. beni ankarada bilen arkadaşlarınız olacaktır sorun öğrenin kuşlarım kalite dalında gayet saf ırklardır . böyle süper damızlıklar birdaha ele geçmeyebilir yuvalığı takın yavruları alın, 40,50 civarı jumbo ve ingiliz karışık var ve toplu satılacaktır fiyat toplu alım 55 ytl dir bana ulaşmak için :🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz AHMET ankara

arkadaşlar arkadaşımızın söyledikleri doğru kendisi iyi bi üretici damızlıklarıda süper bence ihtiyacı olan kaçırmasın ele geçecek kuşlar değil saygılarımla

arkadaşım senin adına çok üzüldüm.uygun şartlarda,temizlikte ve kuşlara eziyet vermeden üretim yapması bunda bir sakınca olmadığını ve bu şartlarda uyulduğu takdirde yasak olmaması gerektiğini düşünüyorum.Bunu bilmiyordum şaşırdım valla. dükkanda üretim yapmakta mı yasak acaba.

merhaba gerçekten senin adına çok üzüldüm senin üretim hanen bildiğim kadarıyla evden ayrı bir ortamda değilmiydi inş hayırlı satışlar yaparsın aslında banada 2 tane erkek jumbo lazım yine dükkan aynı yerdemi bana 2 tane erkek iri kafa jumboyu kaça bırakırsın saygılar

kimin şikayet ettiğini bilsem ilk olarak beni neden şikayet ettiğini öğreneceğim çünkü ,ben bu işi çok uzun zamandır yapıyordum apartmanda kiracı olarak oturuyordum evin tek odası onlara aitti dedikki kendi müstakil evimize gidelim rahat edelim dedik ama rahat vermediler zabıtalara çok rica ettim sadece bir kaç gün müsade edeceklerini söylediler şikayet olmasa istersen 50 sene üretim yap burada kimsenin bileceği göreceği yer değil dedi fakat tutanak tutulduğu için yapacak birşey yok ,ancak izin alırsan ben ozaman tutanağı iptal ederim dedi ama gerekli yerlere başvurdum size bir izin veremeyiz dükkan açın izin verelim diyorlar benimde yönetmem gereken 3 tane dükkanım var ve onu yapmam imkansız ben bu üretimi para için değil sevdiğim için yapıyordum parasında olsam dükkan açarım,ama evimde sabah onların sesleriyle uyanamaz akşam 3 saat onlarla ilgilenemedikten sonra hiç bir önemi kalmaz . ama kuşları iyi kullanabilecek birileri oldursa ve orjinal kanını bozmazlarsa bu işi şöyle 1 sene ara verip şikayetlerin unutulmasını bekleyeceğim , çünkü ben muhabbetsiz yapamam inşallah kimsenin başına böyle olaylar gelmez herkeze saygılarımı sunuyorum

Arkadaşım geçmiş olsun inşallah kuşlarına iyi bakacak birine gider selamlar

selam ahmet kardeş öncelikle ben de kendi şahsıma bu konuya çok üzüldüğümü bildirmek isterim ve kuşlarının resimlerini görebilirsem ve fiyatda makul olursa onları kendi üretim haneme eklemek isterim bu kounda detaykı bilgi edinmek için msn adresim ( 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel telefonum )saygılarımı sunarım.

arkadaşlar ben arkadaştan kuş aldım bence görmeniz lazım

AHMET KARDEŞTEN BENDE KUŞ ALDIM.YAZA SÜPER JUMBOCU OLARAK ARANIZDAYIM.KUŞLAR SÜPER.ANCAK SÖZÜMÜZ SÖZ KUŞLAR HER ZAMAN SENİNDİR AHMET.

arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ediyorum şuan için kuşlar tükenmiştir ama en yakın zamanda geri aranıza döneceğim ben bu işi sevdiğim için yapıyorum ve dönüşüm dernekleşmeyle birlikte olacaktır herkeze bol sağlıklı günler diliyorum a.e.o

Yanıtlamak için giriş yapın