Hamster

syrian cinsi satılık yavru hamsterlar...
şuan annelerimiz hamile yakın zamanda yavrularımız olacak. yavru hamster isteyenler bizlere ulaşsı🔒 Üyelere Özel buradan ulaşabilirsiniz.(uygun fiyata)renk çeşitleri olacaktır. sağlıklı günler.

ULAŞTIRMA SORUNU OLDUĞUNDAN DOLAYI BURAYA GELEBİLCEK KİŞİLER BANA ULAŞSIN LÜTFEN KUSURA BAKMAYIN OTOBÜSLERLE ANLAŞAMADIM YAVRULARIMIZ SÜTTEN KESİLDİ BİLGİNİZ OLSUN....ESKİŞHRDEYİM BEKLERİM....

Ahhh keşke İstanbul`da olsaydınız, alırdım bir tane, amanında aman süttende kesilmişlerrr,, sorun olmazsa bi tanesinin resmini buraya ekleyebilir misiniz ? küçüklerin görünüşünü çok merak ediyorum,, çok şirinlerdir

ii akşamlar herkese. istanbulda ikamet eden ve hamster isteyen arkadaşlara duyurulur. pazartesi yada salı günü istanbula gelme olanağım var isteyenlere getirebilirim mail adresim yazılı yukarıda ekleyin istanbuldan isteyenler getireyim .... ama kesin almak isteyenler mümkünse eklesinler .oraya hayvanları getirdikten sonra almakrtan vazgeçmek gibi bişi olmasın hayvanları yollarda telef etmek istemiorum.... kesin düşünen karar değiştirmeyenler ekleyin konuşalım.... ii akşamlar...

ii akşamlar herkese. istanbulda ikamet eden ve hamster isteyen arkadaşlara duyurulur. pazartesi yada salı günü istanbula gelme olanağım var isteyenlere getirebilirim mail adresim yazılı yukarıda ekleyin istanbuldan isteyenler getireyim .... ama kesin almak isteyenler mümkünse eklesinler .oraya hayvanları getirdikten sonra almakrtan vazgeçmek gibi bişi olmasın hayvanları yollarda telef etmek istemiorum.... kesin düşünen karar değiştirmeyenler ekleyin konuşalım.... ii akşamlar...

yavrularımızın hepsi satılmıştır. ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. ulaşım sorunu ortada kalksaydı yardımcı olmak isterdim. istenabula gelemiorum sınavlar dolayısıyla. istde ki arkadaşlarada yardımcı olamıorum... ii günler... ilan kapanmıştır

Yanıtlamak için giriş yapın