Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

syrian cinsi satılık yavru hamsterlar...

şuan annelerimiz hamile yakın zamanda yavrularımız olacak. yavru hamster isteyenler bizlere ulaşsı[email protected] buradan ulaşabilirsiniz.(uygun fiyata)renk çeşitleri olacaktır. sağlıklı günler.

img

bonussss

17 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hangi şehirdesiniz?fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?iyi akşamlar.

img

linkinnur

18 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Hotmail`ine mail göndermiştim ama cevap alamadım. Eğer mümkünse yavrulardan birini alabilirim.

img

sunseeker

17 yıl 6 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sunseeker bana mailin ulaşmadı o nedenle sana dönemedim. yavrularımız daha 1 günlük yaklaşık 30 gün sonra ancak teslim edebilirim ayrıca bu mail adresimide çok fazla kulanmıorum [email protected] bunu kullanıorum.bu arada eskişehirdeyim fiyat olarak da 7.5lira istiorum uzun tüy kısa tüy renk mevcuttur ii günller

img

bonussss

ÖZEL MESAJ

ben 1 erkek 1 dişi sütlü kahve+beyaz istiyorum eyer ayarlıyabilirseniz çook iyi olur msn: [email protected]

img

baser

17 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavrularımız büyümeye başladı hatta sanırım renklerinin geneli beyaz.dün bir annemiz daha yavruladı.onun yavrularından bi tanesi beyaz diğer yavrular siyah gözlü olduğu için farklı bi renk olduğunu düşünüyorum.bi kaç arkadaşımız beklio iligiler için teşekkürler.bu demek olyo ki artık ülkemizdede hamster beslemek moda olmuş:D tüm hayvanlarımıza sağlık versin ALLAH. mutlu günler...

img

bonussss

ÖZEL MESAJ

bir annemiz daha yavruladı:D artık herkezin hamster sevgisini kör bırakmıycaz... yakında fotolarını eklycem annelerinin vae küçükte olsa kendilerinin:D iyi günler

img

bonussss

ÖZEL MESAJ

selam bonussss!!!Ben Aydında oturuyorum burada doğru düzgün petshop yok.buralardan tanıdığın varsa noolur yardım et.Kısa tüylü sarı-beyaz ya da kahverengi-beyaz yavru bi hamster istiyorum.ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM!!!!!!!MSN m [email protected]

img

hemiş

17 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3-5 tane almak istiyorum.

img

hakandijital

17 yıl 5 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavrularımız büyümeye başladı eğer ulaştırma sorunumz olmazsa herkese göndericem. çok sağlıklı yavrularımız düz siyah düz beyz krem krembeyaz füme kahverengi.... daha da var renklerimiz güzel.umarım herkeze ulaştırabilirim yavrularımıız 15 gün iöertisinde annelerinden ayrılacak... msnmi ekleyin msnde görülşlim ham fotolarından bi kaçını gç[email protected] ekleyin iyi günler

img

bonussss

ÖZEL MESAJ