Muhabbet Kuşları

ANKARA`DA MUHABBET KUŞU ÜRETENLER DERNEĞİ KURALIM
Selam arkadaşlar Ankara`da yıllardır muhabbet kuşu üretimi yapmaktayım.Kanarya sevenlerin ve üretenlerin bir derneği varken,muhabbet kuşu sevenleri derneği neden olmasın.Bana sorarsanız bir muhabbet kuşunu bin kanaryaya değişmem.Kanaryacıya sorsanız o da değişmez.Neyse sözün özümuhabbet kuşları sevenler derneği kurulmasını arzu ediyorum.Ankarada benim gibi düşünen arkadaşların yardımlarıyla bir dernek çatısı altında toplanmak ve hemfikir olmak istiyorum.Bütün üretici arkadaşların ve muhabbetkuşu seven dostlarımın değerli düşüncelerini bekliyorum.1.İSTİŞARE TOPLANTISI:Cebeci evimde yapılacaktır.2.TOPLANTI:Demetevlerde ve diğerleri belirtilecektir.BİLGİ İÇİN:MÜFİT CEYLAN 🔒 Üyelere Özel ARAYABİLİRSİNİZ. BİRİNCİ İSTİŞARE TOPLANTISI 27 OCAK 2008 PAZAR SAAT:14.30 CEBECİ ADRES VE BİLGİ İÇİN YUKARIDAKİ TELEFON NO`DAN ARAMANIZ RİCA OLUNUR.SAYGILARIMLA

Değerli müfitceylan kardeşim önerinizi çok güzel buldum.Gerçi ben Ankara`da belli bir süre kalacak ve sadece muhabbet kuşu besleyen biriyim ama üreticilerin ve sevenlerin böyle bir çatı altında olabileceğini düşünüyorum.Katılırım.

w06_exile ilginize teşekkür ederim.Katılımınızı beklerim.Ayrıca konu ile ilgili sizi haberdar ederim.Bana telefonla ulaşırsanız yada tel bırakırsanız sevinirim.Muhabbetiniz bol olması dileğiyle mutlu ve kazaçlı günler.müfit ceylan

arkadaşlar bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz

ankara`dan ayrılmamıs olsaydım mutlaka katılırdım :(

Umarım amacınıza ulaşırsınız. Hasretle ve özlemle güzel haberlerinizi bekliyoruz. İnşallah akabinde izmirde bir şube açma çalışmalarına başlarız. Canı gönülden destekliyoruz.

kardeş ben gelirim her zamanda yanındayım kırıkkaleden yavuz

temennilerin için teşekkür ederim arkadaşım.Burada ben bir başlangıç yaptım.Yıllardır kuş besliyorum.Muhabbet kuşları benim hayatımda ayrı bir önem taşır.ANKARADA MUHABBET KUŞU ÜRETENLER DERNEĞİ KURALIM.NEDEN?1-Kanarya sevenler derneği var,niçin muhabbetsevenler derneği olmasın?2-kanarya ile muhabbet kuşu farklı türdür.Muhabbet kuşlarının 2.sınıf muamelesi görmesi beni rahatsız etmiştir.3-Üreten hiç bir zaman hakkını alamamıştır.(pet-şhoplarla çalışan arkadaşlar ne demek istediğimi iyi anlar)4-ANKARA`da muhabbet kuşları üretenlerini tek çatı altında toplayarak haklarını arama sürecinin geldiği kanaatindeyim.ANKARA dışkapı kuş pazarında üreticinin üreticiye kuş satması,kuş alması ile,dükkancının kümes dolaşarak ,bedava muhabbet kuşu toplamasına gönlüm razı olmuyor.TÜRKİYE`nin neresinde olursanız olun,düşüncelerime katılan bütün aüretici arkadaşların bir telefon veya mail-ini bekliyorum.27 OCAK 2008 PAZAR GÜNÜ SAAT:14:30 ANKARA /CEBECİDE MUHABBET KUŞU ÜRETENLER DERNEĞİ 1.İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

arkadaslar müfit abinin yaptigi bu calişma gercekten takdir edilcek cinsten.bircok arkadasimiz hala gidip petshopşardan kus aliyo ve siz degerli üreticilerin sattigi fiyattan cok daha fazlasina ayrica ekonomik kısmı gectim kişiler aradigi istedigi kuslarida bulamiyor.Bu tanişma nın buna biraz daha katki sagliyacagini düsünmekteyim ve tüm kus severlerin bu güzel projeye destek vermesini bekliyorum

toplantı tarihi 12 şubat pazar günü saat 14.30 da yapılacaktır.DUYURULUR.Katılacak kişilerin 10 şubat cuma gününe kadar 🔒 Üyelere Özel-🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel bildirmeleri rica olunur.

Yanıtlamak için giriş yapın