Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Kaplumbağalarımızın Fotoğraflarını ve Videolarını Buraya Ekleyelim - 13.sayfa
Arkadaşlar sevimli dostlarımızın özellikle komik bulduğunuz fotoğraflarını ve videolarını buraya link verelim ( hemen hemen herkes artık video paylaşım sitelerini kullanıyor ) Fakat sizleri bir konuda uyarayım ileride tosbiklerinizle aranız açılabilir, Aybala ve Aybars videolarını internete verdiğimiz için bizden telif istiyorlar :) şimdilik birazıcık fazla yem! ama ileride masaya oturup sözleşme falan derlerse ne yaparız ?
Selamlar sezer.
Yani mesajını öyle bir yere yazmışsın ki ulaşmak arkeolojik kazı yapmak gibi birşey oldu. Valla en az 5 dakika resimlerin yüklenmesini bekliyorsun.
Tam 3. sayfaya gidişe tıklıycam pat sayfa kayıyor. :) Neyse sonunda ulaştım.
Hayatta olduğuna sevindik yau.
Tosuncuğun gözlerinden öperim , Ay*** takımının da kuyruklarından sıkarım.
Hadi bakalım arkeolojik kazı sırası sende :
Sezer merhaba, ben de selamımı aldığınızı aldım :D Hadi artık yaz tatiliz gelsin de daha çok bizimle olun. Geliyor mu bu yaz da sizinle su panzerleri, bir kucakta İlter bebek diğerinde yeşil danalar?? :)
Merhaba Pınar; Tatil haftaya başlıyor kısmetse. Bu sene hem büyük dana İlter`in hem de küçük yeşil danaların sağlığı için tatil üç kişilik olacak. Aybala ve Aybars kardeşlere işyerimdeki arkadaşlar bakacak. Yarın geciçi 50 litrelik akvaryumlarına taşınacaklar ve bir ay orada tatil yapacaklar :) Ben de tatil boyunca daha sık aranızda olmaya çalışırım merak etmeyin, selamlar.
Üstad başlık benim zaten ben alışığım arkeolojik kazı yapmaya :)
Güncel kalsın biraz :)
aybala ve aybars çok şirinler