Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Kaplumbağalarımızın Fotoğraflarını ve Videolarını Buraya Ekleyelim - 12.sayfa

Arkadaşlar sevimli dostlarımızın özellikle komik bulduğunuz fotoğraflarını ve videolarını buraya link verelim ( hemen hemen herkes artık video paylaşım sitelerini kullanıyor ) Fakat sizleri bir konuda uyarayım ileride tosbiklerinizle aranız açılabilir, Aybala ve Aybars videolarını internete verdiğimiz için bizden telif istiyorlar :) şimdilik birazıcık fazla yem! ama ileride masaya oturup sözleşme falan derlerse ne yaparız ?

img

deryailesezer

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hey maşallah..
Hepside yağlı güreşçi gibi olmuş. Hele şu Ay takımı , bu sene ki kırkpınara katılırlarsa kesin baş pelivan çıkarırlar.
Solda kocayusufbala sağda filiz nurullahbars.
Fakaaaat... Benim kara kaplumbağam Spike The Kara Azman varken kimsenin şansı yok nede olsa kırkpınar çayırda yapılıyor... Sizinkiler boyunduruk takmayı
paça kazık filan bilmez.
Şimdi yazdıklarımı okuyanda beni oturup yağlı güreş izliyor sanacak. İnternete tıkladım , öğrendim , gelip yazdım. Anlayamadığım bir spordur , hani iyi ki japon sumo güreşleri varda
anlamsız güreş biçimleri konusunda bir parça yırtıyoruz.

Şaka bir yana , hepsi çok yakışıklı ve  sağlıklı gözüküyor , hepsine birde bir kez daha maaşallah.

img

frozen

19 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sağol üstad...

img

deryailesezer

ÖZEL MESAJ

benim çipilin renkleri sizinkilerin yanında epey sönük kalıyor ama

img

hnur

18 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Onun çipil bakışları yeter Nurcum :)

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://www.dailymotion.com/user/huleyn/video/x9848c_kaplumbayalarym2_animals

we`re just two lost souls
swimming in a fish bowl,
year after year,
running over the same old ground.
what have we found ?

img

huleyn

17 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

huleyn senin videolarını izledimde bu akvaryum sana yetiyo mu :D yüzmek istiyorlar ama yüzecek yer yok gbi geldi bana.ayrıca kaç yasında oldu seninkiler ?

img

keremre

16 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

keremre akvaryum kesinlikle yetmiyor fakat bu sene öss ye gireceğim için bir şey yapamıyorum. Hatta bu yüzden kaplumbağalarımı vermeyi bile düşündüm. Henüz bu soruna bir çözüm bulamasamda bu yaz onlara bahçede kocaman bir havuzda bakmayı düşünüyorum. Ondan sonra ne olur bilemiyorum.

img

huleyn

17 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

huleyn

seninkıler kac yasında su anda ve bendede senınkıne benzer bır akvaryum var 40 40 15 kadar bişey ne kadar bana yeter bu ?

img

mehmet3544

15 yıl 11 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir işlerim nedeniyle bırakın forumu evin yolunu zor buluyorum :) İnanın bazen nefes almaya fırsatım kalmıyor. Bu yoğunluk içinde Aybars ve Aybala`nın bakımı kesinlikle aksamıyor ama bana da başka zaman kalmıyor. Yaz tatilinde bir aylık mobil internet bağlantımız olacak bu nedenle daha sık forumda olacağım. Selamlar. Not: Sevgili Pınar, frozen selamınızı aldım bu nedenle açıklama yapma gereği duydum :) Ayrıca Gökhan`a da selamlar.

img

deryailesezer

ÖZEL MESAJ

gece sefaları :d

img

mehmet3544

15 yıl 11 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ