Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Kaplumbağalarımıza hazırladığımız yaşam koşulları - 6.sayfa
Arkadaşlar Pınarın tavsiyesiyle böyle bir başlık açtık, (teşekkürler Pınar) çünkü biz bu kerataların maceralarını sizlerle paylaşmayı çok sevdik. Biz yaklaşık üç aydır tosbiş besliyoruz ve aldığımıza hiç pişman olmadık. Hiç araştırmadan bir gün durup duruken gittik ve iki tane 3.5 cm. kabuk boyu olan tosbiş aldık. ( Tabii uyduruk bir yem ile birlikte ve ölüm fanusunda ) Eve geldik nette araştırdık bir de ne görelim bu iş çocuk büyütmekten zor :) Daha sonra bu forumun eski bir üyesi beppomomo `nun ( teşekkürler beppomomo ) KAPLUMBAĞA BAKIMINDA REFERANS LİNKLER -VOL. III isimli başlığında yazanları bir gecede okuyup ertesi gün akvaryum, ısıtıcı, filtre, ısıtıcı lamba ne gerekiyorsa aldık, iyi ki de yapmışız baksanıza nazar değmesin şimdi çok mutlular. Bu başlıkta daha çok sevimli dostlarımıza evde hazırladığımız yaşam koşullarını konuşalım, nasıl yaptığımızı sağlayacağı avantajları vs. çok yaratıcı fikirler çıkabilir. Çünkü çok pahalı şeylerin yapacağı işleri ucuz ve daha basit ürünler ile de yapabiliriz. İmkanları iyi olan var olmayan var ama unutmayın tosbikleriniz size muhtaç yaşam koşularını ne kadar iyi hazırlarsanız o kadar mutlu olurlar. Tabii ki kısıtlama yok tosbişler ile ilgili her şey burada konuşulabilir. deryailesezer
İnsan havada kendini çok özgür hissediyor,ayrıca korkuyor:) çok olmasa da birkaç paraşüt atlayışım var :))
Arkadaşlar bizim canavarlar dün akşam tepişirken kuru bölgenin merdivenini kırdı, büyüyorlar galiba:)
Tam kuduruk bunlar yahu :D Birgün eve geldiğimizde 4 camı birbirinden ayrılmış bulur muyuz dersin? :D
Pınar, camları ayırırlar mı bilmiyorum ama her gün yeni bir yere zarar veriyorlar. Aybars efendi geçenlerde ısıtıcının açık olduğunu gösteren küçük lambasını ısırmaya çalışıyordu :) Yakında kanepelerini de kıracaklar onun üzerinde de tepişiyorlar :)
Hahhhahhaa :D Cevap yazacakken Aybars`la Aybala`nın sayfadaki şu muzur ilk fotoğraflarını gördüm, haylazlara bak yaa, suratlarından akıyor :D E işte bizimki de tepine tepine kırdı biliyorsun eski platformu :D Yazık, günahını almıyım, kabuğunu kaşıyordu orada, napsın, boş vitrin gibi şeyin içinde nereye sürtsün kabuğunu, bak yine vicdan azabı çöktü bana, kısa kesiyim bari :S Ama ısıtıcı lambası da haketmiş yani, ne o öyle nokta kadar, kırmızı kırmızı, yemek gibi :)))