Kuş Forumları > Kuş İlanlar
***SATILIK ORJİNAL JUMBO albino ve gri çift***** - 2.sayfa
satılık orjinal siyah bilezikli 2007 doğumlu almanya kökenli jumbo çift dişi siyah göz albino erkek gri jumboda çok nadir bulunan renklerdir çift fiyatı 260 ytl kuşlar eş olmuş durumdalar irtibat [email protected] 05053794263 Türkiyenin her yerine otobüsle gönderilir lütfen ciddi alıcılar ulaşsın
öncelikle açıklaman için teşekkür ederim ama uslubunuz için üzüldüm çünki ben bu işi gerçekten bilmiyorum ve çok samimiyetimle sormuştum. Sizi rencide etmek yada kırmak gibi bir niyetim yoktu. Bu sebebten sert uslubunuza sert uslubla cevap vermiycem mutlu beyefendiyi tanımam bilmem hemen bir saldırı ve savunma mekanizması geliştirmenizde bir anlam veremedim. Sadece duyduklarımı söyledim ve siz dahil bir kaç arkadaş daha var ki sitede günde en az 8 saat bu sitede online olan biriyim bütün mesajları okuyorum dikkatimi çekti attığınız mesajlar sadece sormak istedim evet zorla satmıyorsun ama bende alıcıyım alacağım ürünüde pekala incelekmek ve araştırmakta en tabi hakkım diye düşünüyorum iyi günler dilerim
kuşlarımın jumbo olmadığını iddaa eden varsa çıksın gerisi hikaye sanane benim niçin sattığımdan ben üretici değilim iki çift getirtir satarım yerim de yok doğruya doğru evimin içindeler devamlı tutamam üretemem kuşlar üreticilerin sattığı gibi ıskartaya çıkmış verim alınamamış kuş değil yaşlı değil 2007 doğumlu az bir karla veriyorum kazancım ne bir müddet zevkine besliyorum işte hikayem bu yer yok ondan yazılıyor allah aşkına 240 ytl çok mu kafes var ulaşım var hepsi içinde ben bu iftira atan arkadaşları anlamıyorum amaçları ne bilemiyorum ayrıyeten mesleğimde var öğretmenim yerim yurdum belli onlar gibi ne olduğum belirsiz değil .......
sevgili arkadaşım öğretmen olmuşsunuz ama nerede ne kelime kullanılacağını daha tam olarak öğrenememişsiniz ben bir üretici olarak üreticiler gibi yapmıyorum demenizi kınıyorum üslubunuz çok yanlış en azından bazıları gibi yazabilirdiniz bütün üreticileri suçlayıcı bu tavrınız hiç hoş değil şahsen kendi adıma ben hiçbir zaman ıskarta kuş satmadım bunu yapan üreticilerindde haz etmiyorum ama en azından bazı üreticiler diye belirtseudiniz daha sağlıklı olurdu saygılarımla...
kuşlar satılmıştır arkadaşlar istanbuldan bir arkadaşa