Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

***SATILIK ORJİNAL JUMBO albino ve gri çift*****

satılık orjinal siyah bilezikli 2007 doğumlu almanya kökenli jumbo çift dişi siyah göz albino erkek gri jumboda çok nadir bulunan renklerdir çift fiyatı 260 ytl kuşlar eş olmuş durumdalar irtibat [email protected] 05053794263 Türkiyenin her yerine otobüsle gönderilir lütfen ciddi alıcılar ulaşsın

img

konuşanmuhabbet

17 yıl 10 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuşların orjinal jumbo.gerçekten çok güzeller. eş tutmuş dedigine göre yavru almışsındır.yavrularının resimlerini yayınlarsan sevinirim. bir de hangi ilde oldugunuda yazarsan daha güzel olur. [email protected]

img

kus_eksperi

17 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilanım günceldir böyle albino Türkiyede yok iddialıyım YER SORUNU NEDENİYLE SATLIKTIR 2007 9 AYLIK KUŞLArdır

img

konuşanmuhabbet

ÖZEL MESAJ

ben kuşadasındayım ama kuşlar her yere gönderilir

img

konuşanmuhabbet

ÖZEL MESAJ

KUŞLARIN FİYATI 240 YTL YE İNDİRİLMİŞTİR KAFES GÖNDERME DAHİL BENCE ÜRETİCİLER ELİNİ ÇABUK TUTSUN

img

konuşanmuhabbet

ÖZEL MESAJ

beni yanlış anlama ama sürekli mesajları takip ediyorum ve açtığın her satş ılanında yer olmadığı için ssatıyorum yazıyorsun bana biraz garip geldi. birde arkadaş bi soru sormuş cevap vermemişsin yavrularını o halde almışsındır çiftleşiyorlar demişsin ya yavrularını aldınmı? son olarak gerçekten güzel kuşlar son fiyat ne olur? birde bişi daha duydum sadece merakım için soruyorum yanlış anlamayın doğrumu? Eminönünde 70 ytl satılan orijinal ithal muhabbet kuşlarını sitede 200-400- 500 e satıyorlar deniyor. Bu doğrumu? Şahsen ankarada sordum geçen 75 dediler ve alacak olsam pazarlıkta yapacaklardı. Sadece merakımdan soruyorum yanlış anlamayın

fatih arkadaşım söylediğin gibi piyasadan 75 -100 arasında kuş topluyorlar yurtdışında kendim getirttim diye pazarlıyorlar biri var sitede hep yer sorunu diye satıyorum baze almanya bazende isviçre diye adlandırıyor herkez tanır zaten sende kısa zamnada tanıyacaksın hepte mecburuyetten satıyor ilginç alla şaşırıyorum herkez tanır zaten bu adamı

img

mutlumutlu

18 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yer yoktan kasıt üretimhanem yok ama kuşlar eş ben yavruluk takmıyorum üretecek yer yok ayrıyeten kuş var 3000 euro mesela daniel lütolf un kuşları kuş var 75 lira kuş var 400 ytl göz var nizam var bakıp alıyosun beğenmedinse almazsın olur biter kimseye zorla kuş satılmaz zaten 2 çift kuşum kaldı benim kuşlar kaliteli değerlerinin sattığı gibi kırık kuş değil öyle olsa bende veririm 75 den bilmem sorularını yanıtlayabildim mi

img

konuşanmuhabbet

ÖZEL MESAJ

ağzı olan konuşuyor mutlu nickli adam sen beni nerden tanırsan kimsin sen ya siz nerden türediniz bu sitede siz üzerinize vazife olmayan durumlara maydonoz olmayın bence sen mi bilcen benim kuşları nerden aldığımı nerden biliyosun getirtmediğimi çok basitsiniz

img

konuşanmuhabbet

ÖZEL MESAJ

arkadaşım bu laflarla karnımız tok hepte yer sorunu için satıyorsunuz bütün ilanlarınız bu yalanlarla dolu sevgili site üyeleri şahit zaten dışardan getirtiriyorsunuz bide yer sorunu var diye satıyorsunuz bunu sen bile düşünmelisin kendinden bile şüphe duymalısın bide ülkede albino yok diye reklam yapıyorsun istanbulda dolu albino var

img

mutlumutlu

18 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ