Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

satılık cift muhabbet(erkek jumbo) resimlidir - 2.sayfa

satma sebebim elimde iki cift olması ve yeterli zamanı ayıramıyo olmamdır ben uretici degilim diger cift yavru buyuttugu icin istemeyerek elimdeki jumbomu satmak durumundayım erkek gri jumbo dişisi yerli bi kustur. fiyat olarak 100 ytl istiyorum aldıgım fiyatın cok altıdır sehir olarak ankaradayım [email protected] adresine mail atabilirsiniz. bunlarda resimleri http://i199.photobucket.com/albums/aa211/A_N_K_06/28112007105-1.jpg http://i199.photobucket.com/albums/aa211/A_N_K_06/HPIM2157.jpg http://i199.photobucket.com/albums/aa211/A_N_K_06/28112007101.jpg http://i199.photobucket.com/albums/aa211/A_N_K_06/28112007102.jpg

img

a_n_k

18 yıl 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar İstanbul`da olan var ise buyrun gelin jumbo,İngiliz, Tepeli bütün ırklar mevcut elimde kalın tüy ince tüy ayrımı kanaryadan sonra muhabbete de bulaştı aşın bunları artık gidin genetik yapılarını ve renk popülasyonlarını inceleyin ihtiyaç duydukları vitamin ve besinleri inceleyin insanlar zevkine bağlı olarak ne demek istiyorsa desin birtakım misyonlar yüklenmesin kimse ben 17 senedir muhabbet üretiyorum ve yeni başlayanlara bile ben senden çok bilirim experim falan dememişimdir veteriner değilimki exper olayım. Yer Küçükçekmece Sefaköy YapıKredi Bankası Karşısı Kaplan Çıkmazı buyursun gelsin isteyen Havlayan jumbo,Normal Jumbo, İngiliz,Hollanda,Çekoslavak,Tepeli Kuşların karekteristik özelliklerini gözlerinizle görün.

img

sinanmuhasebe

18 yıl 4 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kanaryacı geliyor kalın tüy ince tüy diyor. keklikçi geliyor eke muhabbet diyor. sende havlayan jumbo muhabbet demişsin,neye göre böyle diyorsun?

img

kus_eksperi

17 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Telefon numaranızı ve varsa msn adresinizi verbilirmisiniz. Ben izmirdeyim ama ist. yolum düşünce yanınıza gelmek isterim.

img

hovarda35

19 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

YAZMAYIM DEDİM AMA OLMADI,TAMAM HAVLAYAN JUMBO DENİLEN KALIN TÜYÜDE BİLİYORUZ AMA BENİM DEĞİNDİĞİM NOKTA JUMBO DİYE BİR IRKIN OLMADIĞI,KANARYAYA GÖRE AYIRT ETMİYORUM BEN MUHABBETTE DE AYNI KAVRAM GEÇERLİDİR,KALIN VE İNCE TÜY OLARAK,ANLATMAK İSTEDİĞİM LÜTFEN SAPTIRILMASIN,İNGİLİZ KUŞLARINA JUMBO DEMENİN BİR MANASI YOK,SAYGILARIMLA

img

nöbetci1985

17 yıl 11 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Jumboların daha az gürültü yapan ve birbirlerine kur yaparken havlama sesine benzer ses çıkaran türüdür.Bu kuşların ayrım noktası budur.Eğer merak ediyorsan gelir görürsün açık adres mevcut ama öyle yüzlerce kalite kuş bekleme istediğin her türden bir çift gösterebilirim.Gör beğenip beğenmemek yada yorum yapma hakkına sahip ol ama lütfen biraz saygılı ol insanlara herkes herşeyi bilmez herşeyi bilen insan boş insandır uslubunu değiştirirsen buradaki birçok arkadaş memnun kalır yorumunu yapma demiyorum gör ondan sonra yap. Bir hayvanı alırken canlı olarak görmeden almak büyük hatadır.Fotoğrafata süper görünür gelen fare gibi olur en güzeli canlı görmek incelemek.

img

sinanmuhasebe

ÖZEL MESAJ

sinan bey size katılıyorum jumbolarda o ses var benimkilerde böyle heme hemen hepsi bütün erkeklerde lütfen arkadaşlar bilip bilemden bilgi paylaşımı almadan eleştirmeyin lütfen

img

mutlumutlu

18 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Teşekkürler Burhan Dostum ne ben sizi tanırım ne de siz beni bir araya gelip konuşmuşluğumuz yok ama aklın yolu birdir.Ben herşeyi bilenlerden çok sıkıldım çünkü bilgi kirliliği yapıyorlar.Çocukluğumdan beri jumbo merakım var.Ailemin İsviçrede olmasından dolayı oradan çok kuş getirdim ve hep jumbo diye aldım İngiliz de diyorlar tamam kabulüm ama mutasyonla üretilen birsürü ırk var.Ben dahada konuşmak istemiyorum önce araştırsınlar sonra konuşsunlar.Bin düşünüp bir konuşmak lazım.

img

sinanmuhasebe

ÖZEL MESAJ

şimdi benim anlamadığım nokta şu ben jumbo diye bir ırkın olmadığına değindim,ingiliz ırkın kalın tüylüsüne jumbo denilmesi yanlış dedim,ama havlayan jumbo oldu konumuz:)ben havlayan jumbo yoktur demiyorum evet vardır,o konuda hem fikiriz burda bazı çok bilmiş arkadaşlar illede jumbo vardır diyoda ben onlar için yazmıştım,burhan kardeş sanada tşk ediyorum burdan

img

nöbetci1985

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar uzun zamandır başka bir takım işlerim nedeniyle aranızda yoktum.ancak fırsat buldukça forumu takip ediyorum. beni yeni olanlar hariç hepiniz tanır. hem jumbo yoktur diyorsunuz hemde havlayan jumbo vardır diyorsunuz. benim merak ettigim; bu normal muhabbet kuşunun tüyleri kalınlaşınca bir de köpek gibi havlamaya benzer ses çıkarınca tamam mı oluyor? arkadaşlar bir yerlerden yarım yamalak ögrenip burada milleti yanlış yönlendirmeyelim.yorumlarda daha özenli davranalım. kalın incetüy olayınıda telden yada msnden ögrenmek isteyen tüm arkadaşlara ayrıntısıyla anlatırım. [email protected] 0544 4862550

img

danmes1000

22 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tüm arkadaşların bayramı kutlu olsun,havlayan jumbo var derken arkadaşların anlaması için havlayan jumbo diye nitelendirdim,yoksa msjımdada belirtdim jumbo diye bir ırk yoktur,ingiliz vardır diye,jumbo denilmesinin sadece tek anlamı iri büyük manasında ama bazı arkadaşlar jumbo diyince bir ırk olarak akıllarında canlandırıyolar,havlayan demekte esasen yanlış oda bir ırk değil erkek hayvanların gırtlaktan çıkardığı kalın sese havlama adı verilmiş halk arasında,ben biliyoruz anlamında söylemiştim bir ırk olarak değil,ben sadece jumbo diye bir ırkın olmadığını vurguladım,saygılarımla

img

nöbetci1985

ÖZEL MESAJ