Muhabbet Kuşları

aranıza geri döndüm
merhaba arkadaslar sonunda net`im yeni evime baglandı aranıza geri döndüm. sizlere burdan yardımcı olmaya devam edeceğim. bol evcilli günler

bu yolu deneyebilir ama benim tavsiye ettigim bir yöntem deil. bu cümlede anlasılmayacak ne var? ben söylemesem bu yöntemi baska birisindenduyup bana soru sormayacak mı? burda iileri ögretirken kötüleri de ögretiyoruz ki insanlar artılarla eksileri karsılastırsınlar ağır basan yöntemleri kullansınlar. bana pet shopların satısicinkullandıkları yöntemleri de sorsalar anlatırım ve satıslarım azalacak die de düsünmem. burda bulunma amacım maximum kisinin bu sanatı tüm incelikleriyle öğrenmesi ve kendilerinden sonra gelen nesile öğretmeleridir. GÜNDE 1 SAATİMİ BURDA İNSANLARA BİLDİKLERİMİ ANLATMAK İÇİN HARCIYOSAM AMACIM TAMAMEN HAYVANSEVERLERİN, BU İSE GÖNÜL VERENLERİN HEVESLERİNİN KURSAKLARINDA KALMASINI ENGELLEMEKTİR

gökan kuşcu msn carmı sende seninle sorunlarımı da açık şekilde tartışa bilirmiyim varsa nolur söle çünkü benimde kuşların yumurtlama dönemindesende anlıon kuşlardan msn varsa bi sahmet söleyi ver

Yanıtlamak için giriş yapın