merhaba arkadaslar sonunda net`im yeni evime baglandı aranıza geri döndüm. sizlere burdan yardımcı olmaya devam edeceğim. bol evcilli günler
hoş geldiniz cvbbınız için saol.ben yuvalığa talaş koydum bir sakıncası varmı acaba ????önceden kuş kumu vardı onu döktüm şimdi ise talaş koydum
aslına bakarsanız yuvalıgınicine hiçbirsey koyulmaması gerekiyor yuvanın tabanı oval olsun yeterli ama ille de bisiler olsun diyosanız talas olabilir. herhangi bir sakıncası yoktur. bitlenmeye karsı önlemlerinizi alın
nasıl yani bitlenmeye önlem alınız pire felanmı oluyor?nasıl önlem alabilirim bilgi verirmisiniz?????
dotum benım yuva 4 köşeden oluşuyo içinde hiç bişi yok sadece tabanındaki ahşapta yumurtaların sağa sola tarafa kaçmaması için biraz oyuk var o kadar..onun dışında talaş,kum vs.. hiç bi ek malzeme kullanmıyorum...yavrularda gayet rahat çıkıp büyüyo
evet pire ve kus biti denen tüyler arasında gezen hasereler olabilir. tox isimli toz ilacı kullanabilirsin
slm.ya benim dişi hala yumurtlamadı.nerdeyse 3 hafta oluyo yuvaya girip çıkalı ve erkek kuşlada çok kavga ediyolar dişi kuşum erkeği çok ısırıyo ama dişide yuvaya girdimi erkek hiç rahat bırakmıyo birde ben kafese yaklaştığım zaman dişi hemen yuvalığın içine kaçıyo ve ben kafesin yanından ayrılmayana kadar da çıkmıyo yuvalığın içinden sizce neden böyle yapıolar bana açıklarmısınız.yumurta yapmadığı halde neden yuvalığa girip çıkıyor ?????????
slm herkese gokhankuscu84 ben kuşlarımın yawrulamalarını istiyorum ne yapmam gerekir bildiğiniz bi ilac gibi birşey varmı ben daha yeniyimde
tşkrler
kusuna nijer tohumu verebilirsin ama tavsiye ettigim bi yontem deildir. kusunun yumurtlaması icin tamamen dogal yolları denemeni tavsiye ederim.
Peki tavsiye tmediğiniz bir yöntemi arkadaşımıza neden verebilirsin die öneriyorsunuz ?
Sadece garibime gitti de.