Diğer Evcil Forumları > Hamster
hamster cinsinin en küçüğü gonzalesmi - 2.sayfa
slm arkadaşlar bugün bi çok siteye girdim ama bi türlü bilgi sahibi olamadım hamster cinsinin en küçüğü gonzelesmi yoksa syrianmı cevaplarınızı bekliyorum..
diş hekimliğinde çalışıyorum sekreterim ama hiç oturmuyorumki sürekli hastalarla meşgulum.. ama yanımda olsun bana alışmasını istiyorum..evde annemle kalacak annem hiç bakmazki sevmediği için.. en iyisi benimle gidip gelmesi.. gonzinin ağzı küçük ama yaptığı büyük olur diye sordum.. köpeğide zaten ısırır diye korkumdan istemiyorum..:)
ya ama pet shopdan alcaksan (ki öneririm çünkü seçenek bol oluyo)eline al tek tek hamsterları ısırırsa sakın alma ısırmayanlarından al bn öle bakıp aldım ısırmayanı valla syrian derin bn bilmesem melek gibi ya ısırmıyo mıncıklıyorum ses bile çıkarmıyo ilşk günden elime geldi yani rengine göre değil huyuna göre al bnce
bende ozaman petshoptan alırım mıncıklamak güzel olur:)ayy ne tatlıdır şimdi onlar
bide söylemeyi unuttum gonzales alıcaksan erkek al daha uslular
ben bir şey söylemek isterim ki gonzales en iyisi bakımı bende gizli aldım ve çok kolay bakılıyorlar dişi mveya erkek hiç farketmezler her cinsi beslemen çok tatlı olur bende var dişi çok memnunum ve bana çok alıştı
bence kesinlikle günlerce beklemene gerek yok..tek yapman gereken yavruyken almak(2-3 haftalık).bugüne kadar elimden 40 tane gonziş geçti,hiçbiride saldırıp ısırmadı.4 adet 1 haftalık gonzişim var ve emiyolar..istersen sana 1 tane ayırabilirim.
spidergonzales; nerelisin? bana gonzis lazım pet shop tan almak ıstemıyorum. izmirlisen elden alabılırım senden cvp beklıyorum.
istanbul kadıköydeyim..almanı çok isterdim..
arkadaşlar 2- 3 haftalık lazım bana. yardımcı [email protected]
spidergonzales bana yardımcı olurmusun bnde gonzales istiyorum ama pet shoplardaki fiyatlar çok pahalı sn ne kadara veriyorsun önceden bende baktım gonzales ama ömrü dolunca öldü malesef bana yardımcı olursan sevinirim.....