Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

hamster cinsinin en küçüğü gonzalesmi

slm arkadaşlar bugün bi çok siteye girdim ama bi türlü bilgi sahibi olamadım hamster cinsinin en küçüğü gonzelesmi yoksa syrianmı cevaplarınızı bekliyorum..

img

gozum06

17 yıl 9 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

gonzales ondan da küçüğü roborovski hamster ama o bu ülkede yok

img

sevgiyuvası

20 yıl 5 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkür ederim peki gonzales beslemek istiyorum bakımı zormu bide gonzales çok kötü ısırıyomuş bana çabuk alışabilmesi için ne yapmam gerekiyo şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

img

gozum06

ÖZEL MESAJ

ilk defa besliyosan alıştırman acayip zor oluyo bn de yeniş aldım ve gonzi aldım ve alıştıramadım idare ediyoruz öle syrian al küçüklüğüne bakma ve haklısın çok fena ısırıyolar yani ne kadar forumlara baksanda bilgi sahibi olsanda tecrüben yoksa gonzi almamanı şiddetle tavsiye ederim syrian alll...

img

tiff

18 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne diyimki sana tiff.. bi gonzales al diyosun bi syrian al diyosun ne yapacağımı şaşırdım bide evdekiler hamsterin büyük olmasını istemiyolar çok küçük diyerek ikna ettim eğer büyük olursa eve almayız diyolar

img

gozum06

ÖZEL MESAJ

sanırım yanlış anladın tecrüben yoksa gonzi alma demeye çalışıyodum ama evdekiler almayız diyosa al gonzi ne diyebilirimki gerçi syrianlarda kocamnan değilki gonzi elden biraz ufak syrianda el kadar

img

tiff

18 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkür ederim tiff.. en iyisi gonzi.. bizimkiler ikna olmuyo annem nasıl olacak evin içinde dolanacakmı diye soruyo bende kafesten çıkarmam diyip kandırıyorum annem yüzünden gonzi bana alışamayacak..

img

gozum06

ÖZEL MESAJ

ya hayır alışamaz diye bişey yok alışması zor oluyo sadece şunları yap yeter; 1. ilk gün eline kesinlikle alma 2.kafese koy bir hafta elleme 3.elinden yem sun, almazsa (kötü bişey biliyorum ama bazen gerekli oluyor)yemi al kafesten ve 1-2 saatte bir elinden yem sun yemezse yemi koy soınraki gün yeniden dene 4.sakın korkutma 5.elinden yem yemeye başladıktan iki üç gün sonra elini yanında tut elini koıklayacak alışmaya başlıycaktır 6.kafesten sen alma elinden yem yemeye başladıktan sonra elini kafese uzat gelirse al gelmezse denemeye devam ZOR BİLİYORUM SABIR GEREKİYO AMA BN BÖLE YAPMADIM VE SONUCUNA KATLANIYORUM ELLERİMDE Bİ DOLU DİŞ İZİ İLE

img

tiff

18 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çokmu kötü ısırıyo gerçekten korkmaya başladım.. ama okadar sevimliki kızamazki insan.. hala evdekileri ikna etmeye çalışıyorum.. ben işte olunca evde yalnız kalacak çünkü iş yerinede getiremem sadece akşamları yanında olurum bide pazar günleri.. bana alışabilmesi için yeterli bi süremi sence

img

gozum06

ÖZEL MESAJ

gonzalesler daha vahşi olduğun için seni unutabilir masabaşı işn varsa götürebilirsin bnc çok kişi var götüren sabah götürür akşam getirirsin ayrıca çok kkötü ısırmıyolşar yani köpek gibi değil biraz acıyo fln okadar yani korkma ya

img

tiff

18 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ