Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

GOLDEN RETRIEVER KÖPEĞİMİ VERMEK İSTİYORUM - 2.sayfa

3 YAŞINDA DİŞİ GOLDEN RETRIEVER KÖPEĞİMİ ÜCRETSİZ OLARAK SAHİPLENDİRMEK İSTİYORUM.

img

nilaybilgen

17 yıl 7 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben Veteriner Hekimi Kani YAVUZ. Golden hayranıyım. Emin olunki benim yanımdaki kadar hiçbiryerde mutlu olamaz. [email protected]. Bana ulaşırsanız sevinirim...

img

alperkany

18 yıl 1 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, Fethiye`de bahçeli evde 2 çocuklu ailemize goldeninizi dahil etmek isteriz. İsterseniz gelip yaşayacağı ailemizi tanıyabilirsiniz. iletişim için bana e-mai gönderebilirsiniz [email protected] saygılar

img

takuma

17 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar ben ankaradayım mail adresimi veriyorum görüşebilirmiyiz e-mail:[email protected]

img

pafimi35

17 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb ben köpeğinizi sahiplenmek istiyorum maddi durumumdan dolayı özel mamayla besleyeceğimin garantisini veriyorum. bahçelidi dublex evim var msn : [email protected] cep: 0506 226 99 04

img

murat1981

17 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KÖPEĞİNİZE TALİBİM KENDİME AİT KLİNİĞİM VAR ONA ÇOK İYİ BAKACAĞIMA EMİN OLUN. AFYONDAYIM. İLETİŞİM İÇİN KARAR VERİRSENİZ, İLETİŞİM BİLGİLERİMİ YOLLARIM SİZE.

img

alternatifvetpol

17 yıl 7 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba,yuva buldunuz mu acaba? antalyada bahçeli bir ewde oturuyoruz. kalabalık bir aileyiz. rahat edeceğinden ona aile olacağımızdan emin olabilirsinz. [email protected]

img

gulsennn

17 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evim bahçeli ve yuvam mevcut köpeğinize tecrübeli birinin bakmasını isterseniz ben hazırım. 0555 813 04 76 [email protected]

img

syaman71

17 yıl 5 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sLm ben yaqmur 18 yaşındayım 3 katLı bahçeLi bir evde yaşıyorum.KışLarı evin içinde yazları ise bahçede bakabiLme şansım var ayrıca bahçede çok büyük bir kLübem var. Ben aLabiLirim .

img

yujim

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben ölüdenizden yenal 4 yaşında bir ingiliz golden ım var ona arkadaş arıyorum köpek bakımında tecrubeliyim otelci olduğum için yerimde müsait eğer uygun görürseniz ve muğla çevesi illerden birinde iseniz gelip alabilirim bana ulaşırsanız sevinirim 0 532 223 31 60

img

yenaleren

18 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben serkan köpeğim çilek yaklaşık 2.5 ay önce öldü :( 12 yaşındaydı ben kısırlaştırılmamış (hayvana eziyet yapılmasını dogru bulmadıgım ve yavru sevmeden yoksun kalmak istemediğim için ) bazı zırunluluklardan bakılamayan köpeğinizi uşakta bulunan 70 dönüm genişliğindeki arazi çiftliğime (kesinlikle koruma içinde gil) bana arkadaşlık yapması için istiyorum 05544189205

img

serkananil

16 yıl 11 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ