arkadasım cok ıyı bı noktaya dıkkat cekmıssın tebrik ederim kimse dıskı ve idrar dan bahsetmemiş bende yakında alıcam bi iguş
evet bılenlerden yardım ıstıyoruz...
anlaşılan alış-veriş dışında kimse yok burada
Kardeş akvaryumda bakıyorsan işin çok zor, yine talaş, gazete kağıdı dışında pek alternatifin yok gibi, ben 1,70 boyunda, 1,5 m genişlikte dev bir kafeste bakıyorum ve sanada öneririm zaten ilerde büyük bi teraryum yapmalısın. Şimdi benim kafesin altında çekmecesi var çekmecenin içine talaş koyuyorum, bu arada tabi çekemece ve kafesin arasında ızgara mevcut. O yüzden pek bir zorluğu olmuyor ama akvaryumda gerçekten zor kardeşim, ilk zamanlar bende baktım ama olmuyo temizlemek şart zırt pırt..En iyisi kafes al kardeşim sen de
sabit bir ızgara cekmeceli düz bir yüzey ızgaranın altında. böyle bir kafes yaptırdım. mantar hastalıgına neden oluyor bu konu. dikkatli olmak ve her gün dezenfekte etmek lazım. ihmale gelmez.
Frazetta aynen ben,mki de senin anlattığın gibi işte, diğerleri gerçekten çok kötü oluyor, parazit v.s ye yol açıyor sürekli.
cmc72
27 Mesaj Gönderilme Tarihi : 02.09.2007 23:13:21
--------------------------------------------------------------------------------
anlaşılan alış-veriş dışında kimse yok burada
Burası acil servis değilki arkadaşım insanlar zaman buldukça geliyorlar okuyor ve yazıyorlar. soruna cevap bulabildiysen ne mutlu bize.
Frazetta merhaba,
Ne o ; Gergedanın iğneyi hissetmediği gibi, yazdığın cevaptan 4 gün sonra laf atıyorsun??? anlayamadım neden? Sıkıldın herhalde gece saat 12 de, bir şey yazayım dedin.
12 değil, kafanı monitere biraz daha yaklaştırırsan 01:46 oldugunu göreceksin. Gergedanlar ile ilgilenmektense iguanan ile ilgilenip zemin materyali sorununu çözsen daha mutlu olursun kanısındayım. eğer dilersen yönetimden gergedanlar ile ilgili bir form açmalarını rica ederim ve gergedanlar ile ilgili bildiklerini o forma aktarır bizide mutlu edersin. yaptıgın benzetmeler beyninin ne kadar küçük bir bölümünü kullanabildiğini işaret ediyor.. kendine macera aramaktan vazgeçip o güzel sürüngeninle güzel dakikalar geçirmeni temenni ediyorum.
🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar yalnız tel kafesten bahsettiniz gerekli sıcaklığı sağlamak için bulunduğu mekanı ısıtmanız gerekiyor. amelyat eldiveni ile temizlerken dışkıları zorlanmıyacağınızı sanıyorum sarı kum yani çöl kumu kullanın sadece katı pisliğini temizlersiniz sıvı pisliği ise buharlaşır. ekstra olarakta parazit spreyi v.b. toz kullanabilirsiniz kumunda eczanelerde çok rahatlıkla bulabilirsiniz saygılar.